Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,94 zł , zmiana od tamtej pory: -16,84%

--------------------->>> Kilka opinii o grze

Uwielbiam ten film i pasję twórców, a styl graficzny jest fantastyczny. Uwielbiam gry o ciężarówkach, zwłaszcza że dorastałem w otoczeniu ciężarówek w Australii, a teraz południowoamerykańskie tło jest po prostu fantastyczne i egzotyczne. Rozumiem, że niektórym osobom nie podoba się ten styl graficzny, ale ludzie też się do niego przekonają.
Kiedy zobaczyłem styl graficzny na miniaturce, serce mi zamarło, bo pomyślałem, że jest zbyt „kreskówkowy”, ale po obejrzeniu filmu naprawdę podoba mi się to, co do tej pory zobaczyliśmy. Gdy tylko gra się załadowała, byłem zaintrygowany i uważam, że aspekt RPG jest bardzo interesujący.
Świetny filmik! Dziękuję. Wygląda świetnie, bardzo podoba mi się styl graficzny, a kolory są tak żywe. Nie mogę się doczekać kolejnych.
Kurde, naprawdę mi się to podoba!!! Gdyby to kiedykolwiek wyszło na Switcha 2, kupiłbym bez wahania Soedesco niech lepiej się pilnuje i poprawi poziom!! Sądząc po krótkim wyglądzie, to jest TD zrobione dobrze!
  • --------------------->>> Kilka opinii o grze Autor: ~Road

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -0,20% 4,91 2026-03-11 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.