Forum Giełda +Dodaj wątek

JESTEM JESTEM

Na tę chwilkę obserwuję wszystko z perspektywy widza*, można by powiedzieć że robię w wywiadzie, szukam, patrze, wyciągam wnioski (*szukam pereł). Bardzo mnie cieszą nastroje, na forum szczerze Wam to mówie świadczy to o tym że będzie bdb. Na różnych portalach podają że idzie recesja oraz Buffet wstrzymuje się z kupnem i inne dyrdymały "pseudo majstrów i fachowców anali", po prostu cud miód i orzeszki. Na moje oko konsolidacja powinna dobiegać końca, nie spodziewałabym się jakiegoś MEGA zamknięcia w poniedziałek (1,10zł). Na pewno nadchodzący tydzień powinien przynieść nam zmianę trendu, pamiętacie o moim 1,06zł jak pisałam ze poniżej nie powinno zejść (sądzę iż tak się też stało, osiągnięto minimum). Ostatnimi czasy Westa ma silną tendencję do psucia nam humorów na weekend, szkoda bo bardzo to deprymuje i powoduje spadek endorfin co w dalszym stopniu może doprowadzić do nie kontrolowanego zlecenia sprzedaży. Było to bardzo widoczne i nasilające z każdym dniem lecz nie spektakularne, w tym tygodniu (leszcz nie zabłysnął).
Jako akcjonariuszka m.in. również JHMDEV siedzę sobie tam BARDZO spokojnie i czekam na swój zysk który już jest ale jakoś mocno mnie nie zadowala. Trakcji nie mam bo sprzedałam liczę na zwrot kasy z innej spółki nie wiem tylko czy zdążę z zakupem w.w. spółki przed wynikami bo to bardzo fajna spółka w perspektywie 3 lat (mowa o Trakcji).
Ostatnio obserwuje mój przeklęty AER z NC, może coś się tam wykreuje jakaś mała poczwarka. Nigdy nie kupuję akcji po rekomendacjach na forum ale nie jaki "1973" z JHMDEV rzucił hasło FLUID, muszę przyznać że bardzo niszowa działalność, spółka warta uwagi jeśli ktoś oglądał rozmowę z Richard'em Branson'em brałby ją w ciemno.

To tyle z mojej strony życzę sympatycznego weekendu. CIAO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.