Forum Giełda +Dodaj wątek

JEDNAK bankier1972 to GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.12.2009r kurs Euro 3.80-4.00
Autor | bankier1972 [192.168.1.*] 2009-02-05 22:03
Zobacz wątki dotyczące Krosno
Zobacz profil Krosno
kto mnie zna wie że potrafię analizować dane ekonomiczne
pzrewidzialem kres ropy na 148, że nie dotknie 150i posypie się
przewidziałem kurs Franka 2,09 przy 2,70 i ze w tych granicach odbije do 2,70, a jak przelamie to granice 3,20
kurs euro przy cenie 3,50 przewidziałem 4,20 na koniec roku 2008, pomyliłem się o 0,014.
w pierwszych dniach stycznia osobie z dużą ilością euro przewidziałem ze w ciągu miesiaca jeżeli wyłamie opory 4,20 dobije do 4,70
Nie wierzę frajerom w żadne 6 zł.
To bańka spekulacyjna zreszta nie pierwsza w ostatnim czasie, nie słuchać "analityków" z TVN, jakie oni mają kwalifikacje?
Kurs Euro do końca kwartału zejdzie w granice 4,20.
Kurs Euro bedzie spadał do dolara.
Kurs Euro na koniec 2009r to cena 3,80-4,00zł
mamy silną gospodarkę pomimo kryzysu.
Dzisiejsza próbka zniknięcia kontraktów 50pkt!! w ciągu chwili z -1% do +2% sugeruje maczanie palców JP Morgan, zamykanie pozycji zrolwanych w grudniu, .
Rychłe odbicie, powrót kapitałów z zachodu i wsiadka na tanie akcje, wrogie zachodnie przejęcia.
Zagraniczna spekula zeszla z naszych akcji na wyższych poziomach i kupiła dużą ilość swojej taniej waluty, treaz dostanie za te same pieniadze dużą ilość złotowek o ok 30-40% wiecej a kupią kacje o 30-40% tańsze.
Proste.... to czysta ekonomia.
Dlatego o kant tyłka obic te opcje.
Glupotą jest liczyc straty na tej pompce.
pozdr realistów
bankier72
ps, zapiszcie to sobie i zajrzyjcie na koniec marca i grudnia!!!!!
  • JEDNAK bankier1972 to GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~POL

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.