Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,13 zł , zmiana od tamtej pory: 3,50%

Jak to jest że korporacja Qube Research Techologies uczy kraść !!!

Niemcy pod karabinami prowadzili nas Wolską do obozu w Pruszkowie. Szedłem w kolumnie z matką i starszym bratem. Nagle zobaczyłem małą dziewczynkę leżącą na ulicy. Kolumna ją mijała. Dziewczynka nie żyła. Miała takie jasne, wręcz białe włosy. Obok niej leżała walizka.
Wyrwałem się matce, podbiegłem do walizki, zabrałem ją i wróciłem do szeregu. Rozgniewana matka zabrała mi walizkę i odrzuciła ją daleko. - Mamo, w tej walizce mogło być jedzenie - krzyknąłem. - Nawet nieżywemu nie wolno zabierać jego rzeczy, nawet gdyby to było jego jedzenie - wrzasnęła na mnie.

Widoku tej dziewczynki nigdy nie zapomnę…

Wspomnienie mojego Ojca. Miał 8 lat w 1944 roku.
https://x.com/grzegorzjanko12/status/1951041188640735471?s=46&t=Bbw1BGqYyeyt_FvB-B6RCQ
  • Jak to jest że korporacja Qube Research Techologies uczy kraść !!! Autor: ~Zzz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW -0,87% 23,94 2025-09-19 17:02:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.