Cieszę się że doceniasz moje podejście. Zrobiłem wywiad środowiskowy wśród pielęgniarek instrumentariuszek dotyczący wspłopracy i zadowolenia z firmy. Plus paru ortopedów. Dokładnie przeczytałem informacje o spółce prospekt emisyjny itd informacje na stronie. Poszedłem dalej niż myślisz. Znam życiorysy obu głównych udziałowców i ich osiagnięcia chociaz nie rozmawiałem z nimi osobiscie.
Poszukałem informacji dotyczacych dofinansowania badań.
Byłem nawet na stronach dotyczących projektów i dofinansowania.
Excento znam .... i wiem jaką oni rolę pełnią.
Wyglada na to że w spółce jest kilka obszarów.
1. sprzedaż produktów nazwijy to obsługa klienta jakim są prywante i panstwowe szpitale kliniki szpitaliki w sensie dostarczania standardowych produktów i produktów dopasowych do pacjenta
2. kolejnym obszarem jest antiaging itd z czegoś trzeba żyć
3. najwazniejsze to pozyskanie technologii i tutaj jest to w mojej ocenie zasadnicza wartość firmy innowacyjnosc.
Przy założeniu że uda im się doprowadzić do druku 3D i wdrożyć to do produkcji mówimy o absolutnym przełomie w marzach i zyskach firmy.
zwroc też uwagę że firma przetrwała trudny okres dostala duze dofinansownaie w ramach tarczy i juz zgłasza że wraca do projektu 3d.
Jesli chodzi o to co nas interesuje.
Ja obstawiam że niedługo będzie 9 PLN. Po prostu jest bardzo duży popyt nie ma akcji. Ktos sciagnał te pakiety z rynku i jakos nie widac zeby zamierzał oddac.
Wczoraj było jak na te spolke ogromne zlecenie kupna ponad 8 tys akcji za prawie 6 zlotych. Odzew minimalny.
Kierunek jest tylko jeden 10 zotych co mnie bardzo cieszy. Smuci mnie niestety brak duzego pakietu akcji.
Chcialem wziac ze 30 do 70 tys akcji ale to poza zasiegem nawet kupno z ukrytego zlecenia nic nie dało. Potem probowałem kilka razy pokazac ze chce kupic 20 000 nic.... troche boli że muszę kupowac 2x drożej ale wydaje mi się że nawet przy 6 zlotych jeszcze da się dużo zarobic