Forum Giełda +Dodaj wątek

JAK DLA MNIE BEZ ZMIAN

Drogi inwestorze , pzry inwestowaniu nerwy są złym doradcą!!! To po pierwsze. Po drugie jak spółka kosztowała 16-17 PLN pisałem , że będzie niedługo kosztować 5 PLN , na co czekałem faktycznie bardzo niedługo. Pisałem , ze przy tych parametrach spółki i rynku oraz zmian relacji walut kurs spółi jest nawet przy 5 PLN dużo za drogi. Pomijając podbitki kursu jak ostatnio , w celu pozbycia się tej "perły" , które i teraz na fali optymizmu moga nastąpić , kurs wg mnie powinien zbliżać sie do wartości 2,5 - 3,5 PLN. Co zresztą od dawna czyni. Raport generalnie ma dla mnie wydźwięk zły i na razie nie widze przyszłości dla tej spółki , a słowa Prezesa o ekspansji i pomnażaniu przychodów oraz wyniku finansowego włożyłbym między bajki , chodziażby w kontekście dynamicznych , nieprzewidywalnych w chwili obecnej , zmian rynkowych. Prezes i reszta kupował ostatnio akcje OPN za - o ile dobrze pamiętam - 7-8 PLN , a to znaczy , ze nie mają pojęcia oinwestowaniu na GPW / nie mylic z prowadzeniem biznesu / i/lub ktoś im źle doradził. A pisanie w raporcie , ze w E. Zach. nie ma konkurencji na rynku internetowej sprzedaży opon uznaję już za totalny idiotyzm zarządu!!!! Tak więc jak dla mnie jw!!! Niestety giełda kupuje przyszłość , a nie życzenia Zarządu.

Napisz coś merytorycznego bez podawania w kółko tych samych liczb , które na dzień dzisiejszy stanowia jedynie pobożne życzenia Zarządu , to możemy podyskutować!! A obelgi i inwektywy możesz sobie wsadzić w du.......pę!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPONEO.PL 0,00% 96,00 2025-11-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.