Rozbłyski na Słońcu a nie jakiś HAARP
Czy  to, co szumnie  pokazywano w mediach jednego nurtu, było zorzą Czy było  to coś  naturalnego Czy świadomie manipulują pogodą aby zwiększyć  cykliczne  zmiany klimatu zachodzące na Ziem Przez wielu nazywany jako  "Szur  Antycovidowy", inni przyznają mi rację. Ja szukam odpowiedzi na  pytania  i nie boję się negować tego co wielokrotnie wmawia się nam, jako   "medialną, wykreowaną prawdę". Nazywają to teorią spiskową, która po   krótkim czasie staje się faktem, ale o tym już nie wspominają a ludzie   nie przyznają się do błędu.
Przytoczę fakty i sami państwo poszukają   odpowiedzi na to, co tak elektryzowało Polaków w ostatnim czasie.   Współcześnie dużo mówi się o nowych rodzajach broni. Amerykański system   HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) czyli Program   Badania Aktywności Zorzy Polarnej w jonosferze przy użyciu fal wysokich   częstotliwości.
Wypowiedzi udzielił także, inicjator projektu   B.J.Eastulanda, który wskazuje, że zastosowania użyte w projekcie,   obejmują m.in. niszczenie pocisków, kontrolę i zakłócanie komunikacji,   możliwość MODYFIKACJI POGODY i inne. Możliwości systemu HAARP zmieniane   są i udoskonalane tak szybko, że trudno wskazać obecnie co jeszcze mogą   zrobić.
Nie jest to jedyny podgrzewacz jonosfery. Podobne  systemy  rozmieszczane są na całym Świecie w strategicznych miejscach.  Powodują  zakłócenia i wyładowania elektryczne na określonym terenie-  gwałtowne  burze, ulewne deszcze, medialne zorze polarne itp.Inne znane  systemy to  Norwegia w Tromso, system Sura w Rosji oczywiście HAARP na  Alasce.
Pomysł  systemu HAARP=wynalazek Nicola Tesli, którego  prace naukowe zniknęły po  jego jak zwykle nagłej śmierci. Czytając ten  artykuł, zapewne znowu  ktoś uzna mnie za propagatora tzw. teorii  spiskowych, tylko dlatego, że  nie poszukują odpowiedzi na stawiane  chociażby przeze mnie pytania.  Ciężko także wielu osobom uwierzyć w  fakt, że życie na Ziemi może być  popaprane i niszczone przez  psychopatów, którzy niejednokrotnie  wykorzystują wynalazki dla  ludzkości przeciw ludziom.
System  ingerencji w jonosferze,  geoinżynieria, opryski chemikaliami-Chemitrals,  manipulacje pogodą,  zaciemnianie nieba są FAKTEM.
„NASA” po hebrajsku to nie „oszustwo”