Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,53 zł , zmiana od tamtej pory: 1 428,30%
Przy ustalaniu ceny mamy jeszcze pewne dodatkowe obostrzenia, opisane w paragrafach art. 79 Ustawy. Mijałoby się z celem bezpośrednie cytowanie ich tutaj. Dodajmy jeszcze, że gdy my ogłosimy wezwanie, to nie później niż na 2 dni robocze przed rozpoczęciem przyjmowania zapisów zarząd spółki musi zaprezentować swoje stanowisko dotyczące wezwania. Musi tam np. opisać, jak postrzega nasz możliwy wpływ na losy spółki (po tym, jak zwiększymy udział) - np. na zatrudnienie, strategię i lokalizację przedsiębiorstwa. Zarząd musi też ocenić przedstawioną przez nas cenę.

mam problem z wysyłaniem w związku z jakimś konfliktem IP

wyskakuje mi komunikat o konflikcie IP nic nie mogę wysłać

wątek porozumienie
oczywiście że są korzyści w sytuacji zawarcia porozumienia

wyskakuje mi komunikat o konflikcie IP nic nie mogę wysłać

• IP Autor: ~nowynamastersie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 2,53% 8,10 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.