Pytanie na ile się zwiększą i czy notowania nie spadną jak spółka zapłaci wielkie odprawy za zwolnienia grupowe w Centrum Finansowo Księgowym. Ciekawe czy X- docki (cross docki czy jakoś tak już też są w planach do likwidacji?).
Metody pewnych działań i sposoby realizacji czasem zadziwiają. Co robi zarząd VS Kompania Piwowarska (Lech, Tyskie) lub Carlsberg Polska - Harnaś, Okocim, Carlsberg :) {dla niewtajemniczonych}.
Cóż szkoda, że "Żywiec " nie chce zrozumieć, że utracony przez rok prestiż odbudowuje się 3lata a zaufanie klienta=detalisty bardzo trudno odbudować.
Pomysły bywają, bo napisać SĄ to za wiele :)
Chociaż wg mnie RIO i Warka to jednoznacznie mi się kojarzy ze Świebodzinem :P
Do reklam Żubra nie ma co porównywać. Może jak udziały spadną odpowiednio nisko ktoś zauważy tylko czy wówczas nie będzie za późno ??
Na koniec mogę podać przykład "skanowania kodów środków trwałych" przez pracowników terenowych - a wystarczy zerknąć Allegro ile środków trwałych typu lodówka za kilkaset zł czy kilka tys PLN ludzie wystawiają ... cóż ....
A bliżej zainteresowanym polecam zerknąć na rotację pracowników (także kadry z wyższych stanowisk menadżerskich) również w spółce Żywiec Sprzedaż i Dystrybucja ...