Forum Giełda +Dodaj wątek

Ideał siegnął bruku

Dzisiaj była sytuacja ,gdy jedyna oferta jaka była to około 2 złote . Ktoś rzucił 100 akcji po PKC (myślę ,że to naprawdę był bezczelny manewr ), ale widły nie pusciły i zanim Warset zdążył zareagować znalazł się ktoś dobry kto kupił akcję po cenie z wideł. Wydaje mi się jednak ,że wkrótce cena 2,5 będzie osiagnieta. Wtedy kupię akcje i zostanę inwestorem obecnym. Swoją drogą pomyślałem sobie ,że gdybym ja chciał puszczać na giełdę informacje o wzroście obrotów robiłbym to co dwa miesiące. Czyli gdy w 2010 styczeń był kiepski to w 2011 wszystko co się da fakturujemy na styczeń i mamy newsa, potem w lutym bryndza wszystko co się da fakturujemy na marzec więc wyniki lutego są koszmarne więc nie mamy newsa. W lutym 2012 będziemy mieli super newsa o wzroście miesiąc do miesiąca nawet wtedy gdy luty będzie średni. Oczywiście nie wiem czy LSI tak robi , to zupełnie luźna dygresja. Ale ciekawe czemu KNF nie bada tych wszystkich newsów o listach intencyjnych itp.
  • Ideał siegnął bruku Autor: ~Akcjonariusz (były)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LSISOFT -1,41% 28,00 2025-11-13 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.