Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,60 zł , zmiana od tamtej pory: 6,98%

I CO Z KGHM? BO CO Z TUROWEM TO JUŻ WIDAĆ???????????????????

Re: DAWNO TU NA KGHM PISAŁEM, ALE W 2013 PISAŁEM W 2014 PISAŁEM I W
BOLO TO NIE MOJA SPRAWA, BO ROZUMU NIE NAUCZYSZ, TO JUŻ MUSI SIĘ MIEĆ I MATURĘ Z MATEMATYKI I Z FIZYKI NAPISAĆ NA 5, I STUDIA TECHNOLOGICZNE, ANALITYCZNE I WUJA JAK JA WERNEHRA von BRAUN, CO COŚ NAUCZY BY WSZYSTKO ZOSTAŁO W RODZINIE. A DYLETANCI ? NO CÓŻ NIGDY NIC NIE ZROBILI, WĘGIEL SPALAJĄ JAK DZICY LUDZIE PRZED CHRYSTUSEM. I TO JEST TECHNOLOGIA? A ODNAWIALNE ŹRÓDŁA ENERGII, PROPONOWAŁEM TO W 2014 ROKU BYŁEMU PREZESOWI, ALE ON MIAŁ INNE POTRZEBY WYDAWANIA PIENIĘDZY. A DZIŚ W UE TAKI KGHM JEST DO PRZEJĘCIA, BO NIE MA TECHNOLOGII OZE, A POŻERA MILIONY KILOWATÓW ENERGII ELEKTRYCZNEJ. GDYBY TO W 2014 ZACZETO WDRAŻAĆ OZE, TO DZIŚ KGHM KOSZTOWAŁ BY JAKIEŚ 990 ZŁ ZA AKCJĘ, ALBO 1200 ZŁ. A TAK TO W UNI TAKIE CÓŚ BEZ OZE? NO I TO JUŻ DYLEMAT, A NIE OCHOTA ZYSKU NA OZE JAK W 2014 MOGŁO BY BYĆ, TYLKO CZY TO SIĘ OPŁACI PRZY TAKICH RETORSJACH UE? I CZY NIE ZATRZYMAJĄ JAK TAKĄ KOPALNIE JEDNĄ W TURÓW W TURONOIWIE, TEN TUROŃ CO CHODZIŁ PO KOLĘDZIE?
  • I CO Z KGHM? BO CO Z TUROWEM TO JUŻ WIDAĆ??????????????????? Autor: ~MAZUR

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA -2,13% 9,20 2025-12-03 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.