Forum Forex +Dodaj wątek

http://schooloftrade.com/index.php

Ja nie wiem jaki macie problem,przeciez wiadomo ze za sukces sie placi:)Duzo postow jest z negatywnym nastawieniem do Forex,a to mnie juz bawi:D
Chlopak jeden z drugim jak nie czujesz ze to jest dla ciebie to nie mieszaj ludzia w glowach.Forex jest naprawde wartosciowym rynkiem i mozna zarobic piekne pieniadze ale trzeba cierpliwosci systemu i wiedzy.Zwyklym prostym przykladem mozna to udowodnic jezeli jest ktos zainteresowany prosze zarejstrowac na tej stronie na darmowy trial,chlopak imieniem JAMES prowadzi szkole tradingu(EST) rejstrujac sie na darmowy 5 godzinny trading w jego wykonaniu 3 dni w tygodniu przez 3 tygodnie mozecie zobaczyc jaka jest zeczywistosc.Podejrzewam ze wiekszosc z was zmieni zdanie o tradingu.Najbardziej zabawne jest to ze chlopak caly czas gada bez przerwy i widzisz co robi na wlasne oczy,zaczyna od AT itd, nie jakis z przed kilku dni fotomontarz czysta zeczywistosc wiecej zarabia niz traci!I przestancie pisac bzdury bo kilka osob przesadza ze nie da sie z tego zyc i takie tam,BZDURA!Najpierw nauczcie sie tradingu a puzniej liczcie stop zwrotu,matematyka to byla wam potrzebna ale w szkole,Niestety wiekszosc z was niema pojecia o zarzadzaniu kapitalem(Forex to nic innego jak psychologia graczy,zastanawialiscie sie kiedys dlaczego linie wsparcia i oporu tak dobrze dzialaja?No ba:)Bo traderzy ich uzywaja na calym swiecie) i dlatego takie posty tu widze bo nie macie pojecia co robicie.Panowie najpierw stop loss a puzniej otwieramy zlecenie.ile razy mozna sie pomylic idac z trendem?1?2?10?Jezeli ktorys z was wchodzi w pozycje bez kalkulacji ryzyka to wcale sie nie dziwie ze wiekszosc z was sie zalamuje.Przegrales,odejdz od PC idz na kawe i przemysl swoj blad,ale w zadnym wypadku nie probuj rewanzu bo przegrasz!Kazdy ma straty to czesc tego biznesu problem w tym ze malo kto sie przyznaje do tego.

NA GLOWNEJ STRONIE W PRAWYM DOLNYM ROGU JEST ZAPIS:

CLICK ON 'FREE TRIAL' LINK AT THE TOP OF THIS PAGE FOR OUR FREE 3-WEEK TRIAL!

Join Our FREE Newsletter:
Name:
Email:
Phone:
SALES@SCHOOLOFTRADE.COM
Prosze sie zarejstrowac jest darmowe zeby zachecic do szkolenia,co wcale nie oznacza zapisu na szkolenie!