Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,74 zł , zmiana od tamtej pory: -72,86%
Akcje Olympu to ja Jadwiga będę kupiwała po 65 groszy. Ludzie się ze nie śmieją że mam beret i chodzę do kościoła. Że rajtki (z dziurką do sikania) noszę. Ale ja swoje wiem. Jak kupowałam akcje Amazona w 96 roku to wiedziałam łot is going ON. Trzymałam i trzyamam do dzisiaj. Sama uczestniczyłam w wielu projektach IT jeszcze w latach 60-tych i 70-tych. Od Breżniewa medal dostałam w 75 roku. Moduł do SPUTNIKA pisałam. Teraz to już IT się nie opłaca. Dlatego ja trzymam rękę na pulsie i zamierzam zainwestować w OLYMP. Jak przejmę dużo akcji to i może jakąś maszynkę od OLYMPu wysępię (nie to żeby nie było mnie stać). Mam co prawda 78 lat ale 100 pompek zrobie (w ratach przez 2-3 dni). Ludzie mówią mi: Jadźka, na co Ci to wszystko? nie lepiej pojechać do sanatorium? Nigdy nie byłaś dalej niż w Trzebnicy! Ja odpowiadam: "Bo jest!". "Idę na tę górę bo jest!" Inwestuję w to co JEST przyszłością. A sanatorium to odwiedzę jak będę miała 90+ lat. Póki jestem młoda i trzymam z młodymi. Los sprawił że mieszkam niedaleko fabryki OLYMPu i powiem wam że produkują. Produkuą więcej niż kiedykolwiek. Jak jeszcze Janek żył to tyle nie robili co tera. Te chłopy na produkcji to się 2 razy dziennie leją szlałchem po ogrodzie przed fabryką a póżniej na golasa biegną do hali. Co oni tam później wyprawiają ze sobą to ja nie wiem. Po 16 godzin pracują. Ale gotowych maszyn wyjeżdza z fabryki na tirach co nie miara. Patrza jo na to wszystko i wiem łot is goin on.
  • HOT TOPIC Autor: ~Jadzia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OLYMP -0,50% 0,20 2025-11-28 12:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.