stroną był: Glob Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, Omega SPV 1 Sp. z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze, działki: KW nr ZG1E/00104475/5, ZG1E/00104470/0, ZG1E/00104465/2 i ZG1E/00079905/4, wyrok luty 2017.Chyba sie uprawomocnił.
Jak się to ma do Zastalu to nie wiem.Zastal ewidentnie kombinował przepisujac działkę.
Jak się to ma do aktywów zastalu - nie wiem. Plotkować nie wolno. Chyba możesz sprawdzić nry działek i porównać ;-). Być może spółka zapomniała poinformować was o tej transakcji? Tyle, ze tam były totalne jaja - które przemilczę, bo po pierwsze mogą coś pokręcić, a po drugie - chyba jest to bez znaczenia.
mówiąc szczerze nie znam postępu prac związanych z komornikiem. Ba nie wiem czy ma to coś wspólnego z twoją inwestycja z Zastalem. Tak czy inaczej działka Globu w całości zaspakaja obligów ze strony Zastalu (piękne zdanie). może inaczej. Poza tym gruntem nic nie możemy sciągnąć innego z Zastalu.
Choć oczywiście nie wiem w ilu księgach Zastal wpisywał działki. To oczywiście jest żart. Raczej kiepski