Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,27 zł , zmiana od tamtej pory: -63,61%

Geniusz forumowy

Oto radosna twórczość formowego geniusza pod nickami, prawda,kriss,ku przestrodze i wiele innych…

" Re: Dlaczego oddali ?????Autor: ~prawda [89.78.127.*] 2015-09-08 12:35
Dzięki Bogu ,że Nowakowska to wzięła , bo inaczej bez szans... Teraz są małe także ,ale pod rządami Rubiconu , to chyba zerowe...
Szkoda ,że Nowakowska ma mimo wszystko mały pakiet akcji..

Miraculum w Biedronce Autor: ~kosa [89.78.127.*] 2015-11-01 14:49
Jeśli Miraculum na stale zadomowi w Biedronce , która ma w Polsce 2700 sklepów...., to musi być dobrze .

Mieliśmy 6 mln akcji , a teraz juz 9 mln,,Drukarki chodzą !!!!Kpina!Autor: ~prawda [83.7.250.*] 2015-12-22 07:41
Zobacznie cenę do wartości sięgowej (C/WK) ...skoczyło do 1,21 , a wiecie co to oznacza ??? A no to ,że teraz musi spaść cena akcji do 1,00 zł ,tak aby C/WK była na poziomie ok 0,50 inaczej nikt tych akci nie kupi przy tym zadłużeniu .. Golą nas aż miło , ile jeszcze będziecie drukować te akcje ???? Zajmijcie się lepiej sprzedażą kosmetyków ,a nie drukowaniem akcji !!!!! Że ja się w to gł...o wpakowałem ..jezu....
Kpina z akcjonariatu !!!!!

Drukarki nadal chodzą ?? Autor: ~hello [89.78.129.*] 2016-01-03 17:29
Rok 2016 to może być rok drukowania akcji irozwadniania kapitału...Mogę sie mylić ,ale myślę ,że kolejne emisje przed nami. Kurs  w okolicach 1,00-1,20 zł tak mi podpowiada mój nos , który jak dotąd ,się nie myslił :)
Proszę się oczywiście tym nie sugerować..to tylko mój nos :)

Re: Miraculum mistrzem GPW !!!!Autor: ~AleOcoChodzi [89.78.129.*] 2016-01-10 14:33
Tylko kiep kupi po obecnej cenie :)) 2,00 zł ( 0,04)  Przy takim spadku wartości akcji...mamy c/wk na poziomie 1,30 !!!!! (akcje przewartościowane ). To świadczy ,że źle się dzieje w spółce , przez ten czas nie zbudowała wartości..urosły długi, sprzedaje marki , drukuje akcje..itp :)) Zakupy tutaj można robić prz c/wk na poziomie 0,20 ,a to oznacza cenę kursu akcji na poziomie 0,90 groszy za papier....i nawet ta cena będzie obarczona badzo duzym ryzykiem...
Autor: ~AleOcoChgodzi [89.78.129.*] 2016-01-10 17:11
Nikt nie wie co działo się w 4q , to pokażą dopiero wyniki. Co do zdobywania nowych rynków zbytu, to ja nie wieży na słowo...,muszę zobaczyć cyferki w raporcie , tylko to do mnie przemawia :) Pani Prezes już wiele dobrego tutaj mówiła...nawet przy kursie 1.20... ,a jak się skończyło wszyscy wiemy :)
Moja opinia jest taka ,że musimy osiągnąć właściwą wycenę na poziomie 1,00 zł za akcje , inaczej popytu nie będzie.

Kiedy upadłość likwidacyjna ??? Autor: ~kris [83.10.41.*] 2015-12-19 06:30
Jeszcze przed świętami ??? Czy już w nowym roku ???

Obstawiamy?"

PROPONUJĘ WYDMUCHAĆ NOS BO TLEN NIE DOCIERA DO MÓZGOWNICY !!

" Re: W fatalnym stylu Miraculum kończy rok , szkoda :(Autor: ~KuPrzestrodze [89.78.129.*] 2015-12-30 11:13
http://www.forbes.pl/inwestorzy-na-gpw-traca-pieniadze-warszawska-gielda-w-kryzysie,artykuly,199892,1,4.htm "

A już uparte wklejanie tego bezsensownego linku nie mającego związku z firmą to delikatnie mówiąc głupota do kwadratu ..
Oto nasz największy znawca firmy
Jak ktoś chce się kierować jego wpisami to niech się lepiej zaopatrzy w duży zestaw husteczek higienicznych do dmuchania nosa :))
  • Geniusz forumowy Autor: ~hehe

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 0,73% 0,83 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.