Forum Giełda +Dodaj wątek

GEM, KTO OBEJMIE 490 mln warrantów? JEST ODPOWIEDŹ

GEM, KTO OBEJMIE 490 mln warrantów? JEST ODPOWIEDŹ

Papiery trafią między innymi do Bithell Holdings (grupa Polsat), który obejmie 100 mln warrantów, oraz do Medana Pharma (grupa Polpharma), która obejmie 75 mln warrantów.

RESZTA CZYLI OGROMNA WIĘKSZOŚĆ BO AŻ 490 MLN SZTUK BĘDZIE DLA MNIE. POPRZEDNIE EMISJE KUPILI TACY JAK WY OD 0,34 PLN DO 0,25 PLN POSZŁY JAK CIEPŁE BUŁECZKI WIĘC RYCHU ZADZWONIŁ DO NAS 2 TYGODNIE TEMU:

RYCHU: "SŁUCHAJ TE AKCJE SIĘ LEPIEJ SPRZEDAJĄ NIŻ INSULINA"

GEM: "DRUKUJ PAN JESZCZE. TO NAJLEPSZY OKRES. KAŻDY MYŚLI, ŻE BIO
ODBIJE, JAK INNE SPÓŁKI, ŻE JEST TANI WIĘC BĘDĄ BRAĆ AŻ SIĘ ZDZIWISZ"

RYCHU: "A NIE BOISZ SIĘ, ŻE CI CO KUPILI ZWĘSZĄ SPISEK I ODDADZĄ"

GEM: "NIE ODDADZĄ. SĄ ZBYT CHCIWI I SKĄPI ŻEBY ODDAĆ NAWET Z NIEWIELKĄ STRATĄ. RÓWNIEŻ NIE UŚREDNIĄ PONIEWAŻ KUPILI ZA CAŁĄ KASĘ WIĘC ICH NIE STAĆ I NIE POTRAFIĄ".

RYCHU: "PRZEKONAŁEŚ MNIE STARY DZIĘKI"

GEM: "PAMIĘTAJ, ŻE LUBIĘ KRÓTKĄ SPRZEDAŻ".

RYCHU: "OK DOSTANIESZ PRAWIE CAŁĄ NASTĘPNĄ PULĘ NA HANDEL ALE SYMBOLICZNIE CZĘŚĆ MUSZĘ DAĆ DLA DWÓCH NIBY FIRM FARMACEUTYCZNYCH ŻEBY ŁADNIE WYGLĄDAŁO".

GEM: "TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO. DRUKUJEMY?"

RYCHU: "DRUKUJEMY!"

RYCHU: "POSŁUCHAJ JESZCZE JEDNA SPRAWA. TEN GUY STAJE SIĘ JUŻ UCIĄŻLIWY. TWIERDZI, ŻE NIBY MUSI DBAĆ O DROBNICĘ ITD. CHYBA ZWARIOWAŁ".

GEM: "RYSIEK TO JA MAM CIĘ UCZYĆ JAK SIĘ ZAGŁUSZA SUMIENIE? TY STARY KOMUCH W TEJ SPRAWIE PRZYCHODZISZ DO MNIE PO PORADĘ? OJ STARZEJESZ SIĘ CHŁOPIE. JESTEM PRZEKONANY, ŻE ZNAJDZIESZ NA NIEGO SPOSÓB. PRZEDE WSZYSTKIM DAJ MU GOTÓWKĘ CI MŁODZI GNIEWNI MENADŻEROWIE JUŻ NIE POPRZESTANĄ NA POCHWAŁACH I KLEPANIU PO PLECACH. POWIEDZ, ŻE NIE BĘDZIE MUSIAŁ NIC PODPISYWAĆ. NIECH WILCZĘGA PODPISUJE W IMIENIU ZARZĄDU WTEDY ON NIE BĘDZIE ŹLE KOJARZONY. WIEM, ŻE TO BANAŁ ALE GOTÓWKA ZROBI SWOJE. WYSYŁAJ GO CZĘSTO NA WSCHÓD. W SINGAPURZE PODSUŃ MU KILKA LALECZEK NIECH ZROBIĄ SWOJE ZOBACZYSZ JAK SIĘ SZYBKO DO DOBROBYTU PRZYZWYCZAI. ACHA I SPOTYKAJ SIĘ Z NIM OD CZASU DO CZASU. JEST MŁODY I GŁUPI JEDNAK JESTEŚ JAKIMŚ TAM AUTORYTETEM DLA NIEGO."

RYCHU: "JAK MYŚLISZ DŁUGO JESZCZE POLACY DADZĄ SIĘ TAK DYMAĆ?"

GEM: "NIE MYŚL O TYM. RZĄDY DRUKUJĄ PIENIĄDZE OD DZIESIĄTKÓW LAT I JAKOŚ SIĘ KRĘCI WIĘC SIĘ NIE PRZEJMUJ."

RYCHU: "DZIĘKI DODAŁEŚ MI WIELE POZYTYWNEJ ENERGII. DZIĘKUJĘ RÓWNIEŻ ZA POMYSŁ Z SOBOLEM :) AGORA WYLATUJE Z HUKIEM A MY MAMY FAJNĄ REKLAMĘ. POZDRAWIAM CIĘ"

GEM: "DO NOWEJ !!"

RYCHU: "EMISJI ?"

GEM: "A JAK !!!"

znalezione na necie
  • GEM, KTO OBEJMIE 490 mln warrantów? JEST ODPOWIEDŹ Autor: ~jack

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA 0,00% 9,08 2025-10-09 09:10:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.