...to Nasz przemiły Niki czyli bywalec parków,dworców i parkingów będzie pisał z tej swojej kafejki gdzie się ogrzewa że-...Dzięki mnie mogliście przez długi czas kupować po 3-5 złotych....-i znów będzie dochodził czytając samego siebie.Pamiętajcie że jest to biedny zakompleksiony chłopak który dziwnym zbiegiem okoliczności szukał kontaktu ze mną i stąd jego osoba na forum gdzie pisze się o kasie.Jest zjawiskiem socjologiczno-patologicznym a tłumaczy Go jedynie to że został popchnięty w to przez najblizszych.Sądzę że gdyby był w innym otoczeniu to pomijając te brednie które tworzy miałby szansę na normalny rozwój.Moja teoria jest taka-wymyślił sobie że na portalu Bankier są ludzie z kasą i stwierdził że klejenie się tu do kogoś jest mniej banalne i bardziej efektywne niż pisanie na forach do tego stworzonych.Ze mną zle trafił a czy z kim innym-nie wiem ale przyzwyczaił się być tutaj.Chłopiec w swoich przytaczanych tu wypowiedziach dosłownie cytuje wypowiedzi forumowiczów z innych spółek dopasowując tylko szczegóły do Broad Gate.Dziwne to wszystko ale patrząc na jego dotychczasowe 25 lat wytłumaczalne co nie znaczy że ma być tolerowane.On nie posiada żadnych pieniędzy i niech to będzie podsumowanie.