Tak sobie dziś obserwowałem jak będzie się zachowywała ta spółka na parkiecie, czy w przypływie żaru lejącego się z nieba ktoś szalony da sygnał do wzrostów? Ale cóż... cudów nie ma! Owszem bywają lecz nie dla posiadaczy akcju Ganta bo jak napisałem w tytule postu Gant g wart. Obawiam się, że to nie jedyny developer, który tak "pięknie" wyroluje i graczy (tych mniej mi żal) i ludzi, którzy włożyli swoje oszczędności i zaciągnęli kredyty żeby kupić mieszkanie (tych żal mi najbardziej). Czy ktoś w tym pięknym kraju, w moim kraju podejmie wreszcie męską decyzję i zmieni prawo tak aby developer dostał swoją gotówkę dopiero po oddaniu kluczy klientowi ? Ktoś zawoła - ale mieszkania podrożeją! Przepraszam - a czy teraz są tak tanie? Chyba nie koniecznie. Ile jeszcze musi być takich Gantów żeby ktoś poszedł po rozum do głowy? Polskie prawodawstwo chroni złodziei i geszefciarzy. Nikt nie przekona mnie, że się mylę. Ale to już temat na zupełnie inną rozmowę, w zupełnie innym miejscu. A wracając do posiadaczy akcji Ganta - cóż... jeśli kupowaliście akcje tej spółki w ostatnich tygodniach to "widziały gały co brały".