wplacalem im od poczatku roku pieniadze na tą platforme i mialem caly czas kontakt i w sumie bylo spoko. Zarobilem sobie, dostałem od nich jeden przeleew na 240 $. Nie mialem żaadnych zastrzezen co do tej platformy ale do czasu kiedy musialem wplaxac kolejne kwoty by itrzymc swoje konto inwestycyjne. Bylem na grupie na fejsie, gdzie ludzie pisali o fałszywych platformach i wlasnie byla wsrod nich groshare limited. Bylem w ciezkim szoku,bo wszystko co wplacilem moglo przepasc. Ludzie pisali zeby nie udostepniac zadnych swoich danych bo rownez moga wykorzystywac i tu mi sie czerwona lampka zapalila bo wlasnie pierwsze co to chcieli ode mnie bym zainstalowal aplikacje anydesk zeby pomoc mi w ogarnieciu platformy i w tym samym momencie mieli moje wszystkie dane i dostep do wszystkiego z mojego laptopa. Szybko pojechalem na policje zlozyc zeznania i zadzwonilem do kancelarii która zajmuję się oszustwami i zlozylem rowniez u nich zawiadomienie by tego nie zostawic i bym pewnym ze uda im sie odzyskac moje pieniadze i zabezpieczyć dane. Zostawiam wam numer bo nie wiem czy gdzies tu widniał, ale na pewno mozna to gdzies zglosic i cos z tym zrobic
50[3[][12][2][196