Widzę zmianę tonu na bardziej ułożony i grzeczny, ale podskórnie nadal wredny i złośliwy. Dlatego przypomnę, że nie zamierzam wchodzić z Tobą w żadną polemikę/dyskusję. Przypomnę też po raz kolejny: Inwestowanie polega na analizie informacji oraz podejmowaniu RYZYKA, każdy to robi wg własnego pomysłu i strategii. Polecam, wykonaj telefon do Adamedu i zapytaj po co oni mają 700 000 akcji i w jaki sposób nabyli/skupili i dlaczego nadal tutaj są ? Może Ci odpowiedzą na Twoje pytania. Oni zapewne lepiej ode mnie potrafią wycenić wartość patentów RDG, potencjalne zyski, dywidendy oraz inne zagadnienia, które rzekomo tak bardzo Cię intrygują. Życzę powodzenia i nie wiem jak rynek zachowa się na wypadek kolejnych ESPI, zwłaszcza tych które będą dotyczyły ewentualnej komercjalizacji opatentowanych testów. Powtórzę: NIE WIEM, ale jeśli inwestuję to podejmuję RYZYKO ze wszystkimi skutkami. Każdy robi to wg własnego uznania. I powtórzę jeszcze jedno spółka obroni się swoimi sukcesami i mądrością i cierpliwością potencjalnych Inwestorów.