Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 737,00 zł , zmiana od tamtej pory: 89,58%

@emeryt@kurde

@emeryt @ kurde...nie było mnie, więc tak..emerycie jak widać rozwiązania następują samodzielnie, ja mam duże trudności żeby się zmusić do jakiejkolwiek dodatkowej pracy. Nasz dobroczyńca i wybawca pełen power-u w swojej wspaniałomyślności wyręczył nas. @kurde, SUPER, tylko jedna uwaga (ja to stosuje od dawien dawna) szereg tygodni żeby rósł nie od lewej do prawej, ale od prawej do lewej ....tym spoosobem aktualny tydzień będzie zawsze przy nazwisku......kilka osób już to podpatrzyło u mnie... podobnie robię przy sumowaniu czy wpisywaniu pionowym, zawsze aktualne dane mam na samej górze, a starsze się przesuwają w dół...szczególnie dobre to jest przy długich ciągach, nic nie musisz przewijać tylko po otwarciu masz przed oczyma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.