Forum Giełda +Dodaj wątek

dziwne transakcje

czy nie wydaje się Wam dziwne to, że ktoś ustawia sobie transakcje... dlaczego tak myślę, np. dziś ustawiłem zlecenie kupna po cenie najpierw 1,13 następnie zmieniłem na 1,14 i nic (zlecenie wisiało mimo, iż niby w ark. zleceń były wystawione akcje do sprzedaży po tych właśnie cenach, dobrze więc zmieniłem na 1,15 zł i znów nic - zlecenie czeka... a w końcu wskoczyło po 1,15 zł. tak obserwuję - nie chcę nikogo posądzać, ale czy ktoś nie ustawia sobie ... zresztą czy to moja sprawa od tego są inne organa i one się powinny zająć transakcjami na GPW - tu jest sporo dziwnych spraw, dotyczy to bardzo wielu spółek notowanych na naszej giełdzie...
  • dziwne transakcje Autor: ~klipperek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.