Czy ja już dziękowałem za tanie akcje? Raz już parę dni temu tak. Dziekuję ponownie. Wczoraj trochę się obkupiłem. Uprzedzając pytanie czy za pieniądze z komunii - ktoś już ostatnio pytał - nie, wtedy popularne były zegarki z kalkulatorem i melodyjkami, kto pamięta ten wie. Długo potem kupowałem Asbis, CD projekt, Mercator, Biomaximę. Na każdej z nich nie zarobiłem tyle ile można było, jednak zarobiłem sporo. Oczywiście na tym forum za każdym razem było jojczenie przy korektach jaki to balon, jak to toniemy, spadamy, koniec i bankructwo. Tak. Giełda jest dla cierpliwych. Oczywiście wielki szacun dla tych, którzy potrafią zarabiać na dziennych wahaniach, "kolarzy" (choć może to sformułowanie w tym kontekście zbyt pejoratywne). I tutaj na świeżo tworzonej grupie Niewiadów-PGM widzę ogromne szanse, zwłaszcza że to dopiero początek drogi, mam nadzieję drogi pełnej sukcesów, dynamicznej i lukratywnej dla cierpliwych. Pozdrawiam, w nawale zajęć widziałem dzisiaj, że mamy nowego Pana Prezesa? Powodzenia Panie Grzegorzu, mój imienniku. Wielu sukcesów życzę :)