Forum Giełda +Dodaj wątek

Droga Pani Alicjo

Droga Pani Alicjo nasza główna akcjonariuszko społki Wbay S.A.

Jako akcjonariusz sądzę, iż warto byłoby poruszyć kontakty z ludźmi z Idm sa którzy znają się z ludźmi z Investcon a ci juz znają się osobiscie z Panem Romanem Karkosikiem

notabene Pana Śliwińskiego z Investcon znam osobiście byłem jego uczniem na Uczelni WSB w Poznaniu na studiach podyplomowych :)

wracając do tematu

Państwo Rzepa sprzedali swoje udziały min Panu Romanowi Karkosikowi jestem pewien, że sami pozostali lub po transakcji odkupili akcje już z gpw i są pod progiem aby czerpać zyski z budowy nowego projektu .....

Osobiscie uważam, że to był strzał w 10

Jestem przekonany, że np pakiet 4 % akcji jaki hipotetycznie posiada Pan Rzepa da zarobić owiele więcej niż pakiet np 25 % prowadząc spółke samemu ....

u Państwa byłoby podobnie ..... kapitalizacja mogłaby w szczycie hossy osiagnac przy nowym pomysle i dokapitalizowaniu spolki wejsciu w nowa branze i oddaniu jej np Panu Karkosikowi kapitalizacja w szczycie hossy spokojnie mogłaby siegnac ponad 1 mld jak to miało np miejsce na skotanie w 2007 roku ktory miał produkowac biopaliwa i nawet jednej kropli nie wyprodukowal ....

Uważam, że oddanie spółki w pewne ręce a samemu pozostanie np pod progiem 5% zapewniłoby sowite zyski owiele wieksze niz walka z wiatrakami samemu .....

teraz uświadomiłem sobie jedno .... na Anti wraz z Panem Romanem rozgrywajacym jest z pewnością Państwa znajomy Pan Zietara ..... czy nie warto by było trochę pogłówkować ......

w końcu hossa idzie !!!!! i szkoda jej sowicie nie wykorzystać !!!!
  • Droga Pani Alicjo Autor: ~WBAYFAN

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WBAY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.