Droga Pani Alicjo nasza główna akcjonariuszko społki Wbay S.A.
Jako akcjonariusz sądzę, iż warto byłoby poruszyć kontakty z ludźmi z Idm sa którzy znają się z ludźmi z Investcon a ci juz znają się osobiscie z Panem Romanem Karkosikiem
notabene Pana Śliwińskiego z Investcon znam osobiście byłem jego uczniem na Uczelni WSB w Poznaniu na studiach podyplomowych :)
wracając do tematu
Państwo Rzepa sprzedali swoje udziały min Panu Romanowi Karkosikowi jestem pewien, że sami pozostali lub po transakcji odkupili akcje już z gpw i są pod progiem aby czerpać zyski z budowy nowego projektu .....
Osobiscie uważam, że to był strzał w 10
Jestem przekonany, że np pakiet 4 % akcji jaki hipotetycznie posiada Pan Rzepa da zarobić owiele więcej niż pakiet np 25 % prowadząc spółke samemu ....
u Państwa byłoby podobnie ..... kapitalizacja mogłaby w szczycie hossy osiagnac przy nowym pomysle i dokapitalizowaniu spolki wejsciu w nowa branze i oddaniu jej np Panu Karkosikowi kapitalizacja w szczycie hossy spokojnie mogłaby siegnac ponad 1 mld jak to miało np miejsce na skotanie w 2007 roku ktory miał produkowac biopaliwa i nawet jednej kropli nie wyprodukowal ....
Uważam, że oddanie spółki w pewne ręce a samemu pozostanie np pod progiem 5% zapewniłoby sowite zyski owiele wieksze niz walka z wiatrakami samemu .....
teraz uświadomiłem sobie jedno .... na Anti wraz z Panem Romanem rozgrywajacym jest z pewnością Państwa znajomy Pan Zietara ..... czy nie warto by było trochę pogłówkować ......
w końcu hossa idzie !!!!! i szkoda jej sowicie nie wykorzystać !!!!