@zosia3005 post wczoraj 22:20
dziekuje za zaproszenie, w poprzednim tygodniu wzielam udzial (nawet trafilam :)) i w tym tez chcialam wziac, ale ... nie mialam szansy :(((
otwieralam stronke w piatek, sobote i w niedziele, jednak watek z WII byl niewidoczny, bylam zdziwiona, rowniez w poniedzialek rano gdy zwykle jeszcze jest widoczny watek WII jego nie bylo tam, gdzie zwykle jest, moze jest gdzies indziej ? fakt, zalogowana nie bylam, ale WII jest dla niezalogowanych tez jak mi sie wydaje
nie wiem co sie dziwnego przydarzylo (moze cos z moim kompem ??), pewnie jakis chochlik
prosze o info/rade - i to chyba bardziej pytanie do @emeryta - co w takiej sytuacji nalezalo zrobic ? napisac na watku @ostry nt FW20 ?
a co do samego glosowania - w tym tygodniu maly spadek wg mnie i tak zaglosowalabym
co do wzrostow - przekladajac na konie - zasieg jest do 2400-2500, ale jest cos co nie pozwoli az tam dojsc - spory ruch w dol juz po zaliczeniu 2150-2200, a potem zobaczymy :) - tak ja to widze/szacuje
przepraszam za tak przyblizone (zaokraglone mocno) wartosci ale korzystam tylko z wykresow stooq (koszmarek)
pozdrawiam
Laila__