Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  234,60 zł , zmiana od tamtej pory: 1,79%

do przemyślenia

ponieważ sporo ludzi gra teraz na rekomendacje IA no to sobie pomyślałem - zadam pytanie IA
jak ocenia perspektywy kursu CDR po ogłoszeniu wyników. No i w pierwszej odpowiedzi IA mi mówi
(mam zrzuty) że po ogłoszeniu wyników kurs spada co tam cos tam jakieś ściemy. To piszę do IA że wyniki
były PO SESJI.....No i wtedy IA mi napisała (mam zrzuty) ŻE PRZEPRASZA i że dziękuje za spostrzegawczość
i mi napisała że raczej należy się spodziewać wzrostów po takim info. Ja to piszę Wam ku przestrodze bo ja i tak mam te swoje 2k kwita w dobrej cenie i mam wywalone na 10 złotowe jazdy. Piszę żebyście mi napisali, czy kiedykolwiek IA Was przeprosiła. Do przeprosin "zmusiłem ją" pytaniem "to po co manipulujesz informacją skoro wiesz że spadki były przed końcem sesji. IA przeprosiła i szybko dała inne lepsze (dużo lepsze) rekomendacje aczkolwiek jako psycholog i trochę w innych dziedzinach ogarnięty widzę, że po 5 sekundach do odpowiedzi nie była w stanie wygenerować tak szybkiej odpowiedzi stanowiącej korektę własnej manipulacji. No i oczywiście na sekundę mi zawiesili odpowiedzi na forum pewnie żeby IA się ogarnęła.......no to kto co chce to z tego mojego wyczyta, kurs mi lata

• do przemyślenia Autor: ~chamcynik

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CDPROJEKT -0,91% 238,80 2026-04-02 15:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.