PP ja też uważam, że porozumienie powinniśmy założyć już teraz. Jeżeli porozumienie posiadałoby ponad 10% akcji to po pierwsze udało by się uniknąć przymusowego wykupu, ale także byłaby możliwa negocjacja odsprzedaży pakietu bezpośrednio w dalszej ewentualności. Ja niestety nie będę mógł być na NWZA, ale myślę, że to właśnie NWZA będzie najlepszym momentem do inicjacji zawiązania porozumienia akcjonariuszy. Możecie zorganizować jakieś spotkanie przed czy po NWZA i omówić wstępnie pewne sprawy. Porozumienie powinno być dostępne dla wszystkich zainteresowanych (oczywiście owi potencjalni zainteresowani muszą być świadomi, że muszą utrzymywać zadeklarowany pakiet), ja z chęcią przystąpię do porozumienia z całym swoim pakietem.
Jeśli jesteś zainteresowany wymianą korespondencji to podaje mój e-mail: tomekjedraszewski@wp.pl
PS. Po dzisiejszym wezwaniu na akcje Star Space jest już chyba coraz mniej wątpliwości jaka przyszłość czeka akcje Hubtech. Mam nadzieję, że uda się uniknąć przymusowego wykupu, bo samą część kosmetyczną wyceniam obecnie na 800mln zł (czyli ponad 4 x obecna kapitalizacja) i moim zdaniem jest to wycena konserwatywna, a także nie uwzględniająca pasz czy potencjalnych herbicydów…
Pozdrawiam