Forum Giełda +Dodaj wątek
Ja myślę podobnie, że taka firma nie może tak po prostu upaść. Na mój rozum przy likwidacji wartość majątku automatycznie idzie w dół jest tego sporo i nie wiele przyspieszyło by to spłatę długów. Jeśli firma pozostanie w obiegu ma dużą szansę poprawić swoja sytuację powoli sprzedawać. Na stronie firmy jest wiele ofert sprzedaży. Dzisiejsza zwała byłą niczym nie poparta Ktoś na początku sprzedał ok 250 tyś akcji jakoś tanio poniżej 54 gr i potem się zaczęło. Myślę że po uspokojeniu się sytuacji i wykonaniu wszystkich zamierzeń tego co to robi kurs powróci na poziom 0,70 - 0,88 potem zobaczymy
Pozdrawiam Cierpliwych i tych co dobrze mówili że będzie to co jest
  • do kris Autor: ~gerson

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GANT 0,00% 0,07 2015-05-22 15:29:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.