...przyjacielu o ile moge tak napisac siedze sobie na tym JHMDEV zauwazyłem go takze wczesniej poziomy 21-23groszy jednak po drodze zaczałem go sprzedawac kupowac roznie to wychodziło jak sprzedało z zyskiem drugim razem odkupiło sie drozej jestem ciekaw jak kurs poleci dalej na jakie poziomy wychodzi przy takim FF mozemy liczyc w przyszłosci na grupo ponad 1zł... co ciekawe inwestorzy do nieruchomosci przez nagonke w mediach podchodzili sceptycznie a tu po rynku widac co sie dzieje nie tlyko GNAT pytanie pirwsze brzmi czy jestes spokojny o gotowke na JHMDEV? drugie moje pytanie kiedys poprosiłem Cie o zapoznanie sie z westaisic nie mam do ciebie pretensji nie uzyskałem odpowiedzi zakupy tam robiłem na grubo przed wybiciem jeden pakiet sprzedałem został drugi po 66 groszy obecny kurs 65gr z konsolidacji kursu wyszły nici mozesz powiedziec cos na temat tej społki masz jakies info? czy mołgbys mi zarekomendowac jakies "pszczłki" z parkietu i NC warte uwagi zabym mogł sie zapoznac z ich historia oraz ze strona dochodów jesli nie na forum moge podac maila kompletnie na ten czas nie mam nic sensownego co mogłoby przykuc moja uwage czuje sie troche wypalony inaczej widziałem obort spraw na społkach ktore kupiłem niestety zonk a wydawac by sie mogło ze wig pociagnie takze małych...