Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  58,80 zł , zmiana od tamtej pory: 96,43%

dno ten bank

Dramat ten bank . składałam wniosek o kartę kredytowa 1500-2000 tys limitu oddzwoniła kosultantka i okazało się że jest odmowa przyznania karty z limitem 2 tys. W Usa i w Europie w 2008 roku City czy Paribas karty kredytowe i pożyczki udzielały bez żadnej zdolności na zasadzie chcesz Bmw bierz kluczyki podpisz kwit jakoś spłacisz.i kryzys gotowy ..Nie potrzebuję tych pieniędzy , chciałam po prostu zdobyć ebon do biedronki...rozumiem że teraz na topie jest patologia pobierająca 500 plus z kredytami na 30 lat kupująca pseudoapartamenty z silki...moje dziecko dawno jest dorosłe.Sama za wszystko odpowiadam .Warto być odpowiedzialnym.
Kupiłam przez 18 lat dwa lokale z garażami za gotówkę w dużym mieście
Praca na czas nieokreślony ,dochody 2 osobowej rodziny z pit przekraczają w ciągu roku 110 tys ,nieruchomości warte ok 800 tys zero kredytów hipotecznych 
Jest pożyczka na remont lokalu na 4 lata z ratą 2100 netto (praktycznie kupując samą wannę promocję spełniłabym w jeden dzień spłacając zadłużenie i rezygnując z karty) aktywa moje na dziś  (gotówka + pap.wartościowe) przekraczają 130 tys...i ja nie jestem wiarygodna.Dziękuję BNP :) grunt to uczciwość i transparentność .Jestem niewiarygodna.link 
  • dno ten bank Autor: ~kamila

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BNPPPL -0,43% 115,50 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.