Pan Prezes Dawid Modro widać ze sie stara i chce dobrze dla spółki.
1.emisję akcji serii F - zakończona sukcesem
W celu dofinansowania działalności Spółki i wprowadzenia nowych produktów w Spółce, Walne Zgromadzenie Spółki podjęło uchwałę nr 3 z dnia 19.12.2019 roku w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki poprzez emisję akcji serii F w trybie subskrypcji prywatnej z pozbawieniem dotychczasowych akcjonariuszy prawa poboru oraz w sprawie zmiany Statutu Spółki. W wyniku emisji akcji serii F Emitent pozyskał łącznie 1.500.000 zł w zamian za 1.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii F (raport bieżący EBI nr 2/2020 z dnia 13 lutego 2020 r.).
gra Edengrad - będzie dokończenie gry. raporcie pisze jasno.
Poza prowadzeniem prac nad grą Edengrad, ze środków pozyskanych w ramach emisji akcji serii F, Spółka planuje rozpoczęcie prac nad nowymi produktami, o których będzie informowała w odrębnych raportach bieżących.
Spółka przygotowuje się do wznowienia prac nad aktualizacją do gry Edengrad o nazwie kodowej Your own Wasteland. Aktualizacja ma umożliwić graczom uruchamianie własnych prywatnych serwerow gry jak i również modyfikowanie gry w celu stworzenia własnych światów, zadań, przedmiotów oraz przeciwników.
spółka Hgames jest skazana na sukces ... Prezes Dawid Modro jest bardzo inteligenty i ma talent do biznesu... ma inne spółki które na siebie zarabiają...
mam 18000 akcji i jestem dobrej myśli :) z całego serca ufam prezesowi i wierze ze spółka osiągnie sukces... gra Edengrad jest skazana na sukces...
grałem w gre Edengrad i gra jest super naprawdę :)