Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,15 zł , zmiana od tamtej pory: 172,45%

Cud mniemany

kiedyś pisałem ze nie mogę wejść do banku żeby sprawdzić stan rachunku bo zapomniałem numeru, stan ten trwał kilka miesięcy i oto nagle dziś rano samo mi się przypomniało i to z taką jasnością ze aż dziw, uważam to zdarzenie za niezwykłe i na pewno Archanioł Michał to sprawił że do niego doszło bo inaczej to niby jak to tłumaczyć ? w efekcie tego olśnienia okazało się ze wszystkie akcje są na swoim miejscu jak je zostawiłem w zeszłym roku czyli ze banksterzy niczego mi nie sprzedali poza moja wiedzą, to oznacza że mogę nimi swobodnie dysponować , tak samo jest jasne że nabyłem prawo do dywidendy z którego nie omieszkam skorzystać , zastanawiam się tylko w jakim celu Archanioł mi to objawił skoro niczego nie planowałem, możliwe że po to żeby się ratować i od dziś zacząć wyprzedawać tego gniota nie rokującego nadziei, widać wyraźnie że prezio swoimi niecnymi sztuczkami omotał nową radę nadzorczą i ona go pozostawi w spokoju żeby mógł nadal wykorzystywać spółkę akcyjna jako wehikuł do wyprowadzania pieniędzy dla miejscowych darmozjadów i leni zamiast generowania zysku dla akcjonariuszy, jeszcze się to telepie na 16 zeta ale widać że słabnie zamiast się wzmacniać, ciekawe co przyniósł drugi kwartał ale na pewno nic dobrego, drugie kwartały tradycyjnie spółka ma beznadziejne i pokazuje stratę , jeszcze się pomyśli co z tym zrobić a na dziś to mam w planie przycinanie starej czereśni bo się strasznie rozrosła i tylko cień robi a pożytku z tego niewiele bo i tak szpacy wszystkie czereśnie obżarły zanim dojrzały, jest ryzyko ze spadnę i się połamię bo czereśnie zdradliwie kruche i łamliwe są , nie to co wiśnie czy jabłonki po których można śmigać jak małpa ale życie po to jest aby walczyć, żle czy dobrze byle naprzód,
  • Cud mniemany Autor: ~katol

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RAFAMET -1,37% 43,20 2026-01-27 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.