przeciez ten pajac , ma typowe objawy braku wartosci wlasnej osoby, wije sie jak piskorz w swoich wypowiedziach , zeby samemu sobie udowodniec , ze jego aktywnos na pewno nie jest wynikiem usilnego pragnienia bycia docenianym i uwielbianym wrecz przez innych.
Nie stety biedny czlowieku pasujesz jak ulal do tego modelu, ale nie przejmuj sie sa wieksze zwichrowania psychiczne niz twoje: To model czloweka , ktory ma bardzo niska samoocene wlasnej osoby - to z kolej wynika bardzo czesto z dziecinstwa ale moze byc rowniez powodowane przeroznymi sytuacjami zyciowami , to sa jednak ludzie niebezpieczni, poniewaz zrobia bardzo duzo zeby udowodnic swoja racje , w tym przypadku , oczywiste jes dazenie takiej osoby azeby zostac typowym guru forumowym - biedaczku tak bardzo chcesz prowadzic ludzi ..... kompletna klapa , nie czujesz jaki jestes smieszny , kiedy tak dumnie wypisujesz swoje posty w sytyl a nie mowilem , znowu mialem racje (oczywiscie nie doslownie), jesli tobie to pomoze to maly prezent ode mnie :
TAK JACKU .... PRZEKONALES MNIE , UDOWODNILES , JEDNAK JESTES WIELKI , A WIEM CO mUWIE BO PRAWDA JEST ZE ZWIEDZILEM POL SWIATA ; ZNAM BARDZO WIELU MADRYCH LUDZI I POWAZNIE POTRAFIE ROZPOZNAC KTO KIM JEST; NADAJESZ SIE NA .............(PROSZE WPISAC CO TOBIE PASUJE), TAK OD DZISIAJ BEDE Z NAMASZCZENIEM STUDIOWAL KAZDY TWOJ POST ,, ???? - MAM NADZIEJE ZE TO WYSTARCZY ; BO NIE WIEM JAK DALEJ PISAC - NIE BYLEM NIGDY DOBRY Z WAZELINIARSTWA; a tak naprawde pamietam ciebie z aer jak kilka miesiecy temu przepraszales z podkulonym ogonem , je...nelo wtedy okrutnie - mowie o kursie
Oj zmien sie jacku , bo aktualna postawa nie za wiele ci pomoze - na koncu jest tylko flustracja .