Forum Giełda +Dodaj wątek

Chłop OBIECAŁ..........

Autor | ~chłop z mazur [195.205.193.*] 2011-11-02 19:45

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.

Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)

Żegnajcie.
///////////////////////////////////

Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2011-12-16 22:33
Witam,

Na wstępie krótkie wyjaśnienie: nie siedzę przy komputerze tyle, co kiedyś. Mam problemy zdrowotne i całymi dniami jeźdzę po lekarzach, ewentualnie załatwiam swoje sprawy prywatne, bo nie zostało mi już chyba za dużo czasu.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 1: nie będzie na razie żadnych wzrostów, gdyż primo: drukarnia chodzi pełną parą (a komuś trzeba wyżenić papier), a secundo: nie ma fundamentów pod wzrosty. Spółka nadal jest przewartościowana, nie tak dużo, jak kiedyś, ale jednak.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 2: nie jestem zapakowany w Pronka, nie mam ani jednej akcji, nie znikam obecnie z forum. Co do "naganiania": piszę o tej spółcę od prawie roku, jak latała jeszcze po prawie 2 złocisze. Już wtedy przewidziałem dzisiejsze poziomy.

Możesz oczywiście pisać, że się zaparłem, zdusiłem kurs z 2 PLN na 10 groszy, że płaci mi rabbit, że jestem zapakowany na kilkanaście milionów akcji, itp. bzdety. Narażasz się tym na śmieszność i postrzeganie Twojej osoby jako oderwanej całkowicie od rzeczywistości. Ale to Twój problem.

Od wielu miesięcy jestem tu postrzegany jako "ten najgorszy", za którego przyczyną to wszystko, co teraz macie, sie stało. Nie będę z Wami wchodził w polemikę w tym temacie, bo nie ma ona najmniejszego sensu.

Jeśłi natomiast ktoś chce mi zadać logiczne i merytoryczne pytanie, chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.