taaa z niego taki akcjonariusz jak ... tu masz ode mnie z innego postu"he he wiedziałem Libet, że coś brzydko pachniesz tym kupowaniem uśrednianiem tymi wywodami że wszędzie kostla libetu i że z kim nie gadałeś i w ogóle że znasz spółke od podszewki.... he he pisałem, żeś naganiacz z PR albo inny kolo.... i co i tak z nudów popatrzyłem trochę na ciebie he he ,, w dziwnych godzinach pisujesz jakby z roboty ;) 8 do 17 później ani JEDNEGO wpisu po tej godzinie he he taki zainteresowany akcjonariusz a klepie w godzinach pracy he he to spytam jak tak szefunio klepie po ramieniu będzie premia z idea banku ?? na razie nie wiem na czyje zlecenie klepiesz czy idea wywal czyjeś papiery bo musi i jakoś stara się to upchnąć... daj cynk kolo podziel się co się dzieje..... czy duży trup w szafie czy tylko komuś papiery wywalacie bo zabezpieczały coś ? he he taki z ciebie kolega co tu pięknie karmił że wszystko jest super i dużo wiesz he he wiedziałem, że coś z tobą nie tak.... see jaa może coś jeszcze wykopie.... w domu ok wszystko? Daj namiar to wpadę do idea banku to pogadamy ... może jakiś kredycik we frankach dasz albo jakies opcje walutowe podsuniesz he he...."