Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: 18,33%

"cała" prawda o forumowiczu Libet

taaa z niego taki akcjonariusz jak ... tu masz ode mnie z innego postu"he he wiedziałem Libet, że coś brzydko pachniesz tym kupowaniem uśrednianiem tymi wywodami że wszędzie kostla libetu i że z kim nie gadałeś i w ogóle że znasz spółke od podszewki.... he he pisałem, żeś naganiacz z PR albo inny kolo.... i co i tak z nudów popatrzyłem trochę na ciebie he he ,, w dziwnych godzinach pisujesz jakby z roboty ;) 8 do 17 później ani JEDNEGO wpisu po tej godzinie he he taki zainteresowany akcjonariusz a klepie w godzinach pracy he he to spytam jak tak szefunio klepie po ramieniu będzie premia z idea banku ?? na razie nie wiem na czyje zlecenie klepiesz czy idea wywal czyjeś papiery bo musi i jakoś stara się to upchnąć... daj cynk kolo podziel się co się dzieje..... czy duży trup w szafie czy tylko komuś papiery wywalacie bo zabezpieczały coś ? he he taki z ciebie kolega co tu pięknie karmił że wszystko jest super i dużo wiesz he he wiedziałem, że coś z tobą nie tak.... see jaa może coś jeszcze wykopie.... w domu ok wszystko? Daj namiar to wpadę do idea banku to pogadamy ... może jakiś kredycik we frankach dasz albo jakies opcje walutowe podsuniesz he he...."

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LIBET 0,00% 1,42 2025-12-23 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.