Forum Giełda +Dodaj wątek
ale ja obstawiam scenariusz w ktorym te 500 akcji było do podciągniecia kursu w celu stabilizacji kursu i podwyzszenia wyceny - ktos chcial naprawde mocno podciagnac kurs na 35-39 groszy.

Nie przekonuje mnie ze wiele osob da sie nabrac na tak prostacką metode aby bac sie sprzedac czy kupic jak jest -6 a nie -3... Kazdy tu sie kieruje wlasna cena nabycia - dzisiaj tez mamy podciaganie na 29 gr i tak zapewne sie dzien skonczy.

Cale te 29 groszy to ten pakiet ktory byl na 28 i zszedl... Ktos chce zarobic szybko 3% licząc ze sprzeda a wczesniej skorzystał z tego ze jakis inny leszcz przerazil sie bezmyslną wypowiedzią Waldka G. To jest tylko kwestia regulacji płynności... tylko nie wiem czy komus bedzie sie chcialo wywalic teraz ponad 200 tys. aby podciagnac kurs do 31-32 groszy... ruch w przeciwnym kierunku moze zostac spowodowany jedynie panikom jezeli ktos zacznie puszczac pakietami po 27

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.