Podobn w zeszłym tygodniu GPW anulowała wszystkie zlecenia. Nie widziałbym w tym żadnego problemu, tyle tylko,że na nowym arkuszu zleceń moje dziwnym trafem został przesunięte prawie na koniec. Do zakupu Biotonu wystarczyło, aby zeszł około 5000000 akcji na jedno i 10000000 akcji na drugie zlecenie. Teraz muszę czekać, aż zejdzie ponad 100mln. akcji. Zaznaczam,że ilości akcji w zleceniach są tak nietypowe, że takie same się nie powtarzają i jestem w 100% pewny na jakich pozycjach się znajdują. Pewny też jestem,że pozycja pierwsza w arkuszu zleceń pozostała bez zmian. Kolejna spółka to Calatrawa. Moje zlecenie zakupu 50000 akcji po 0.28pln. jeszcze w zeszłym tygodniu było na 3 pozycji- teraz jest prawie na końcu.[nie ma możliwości pomyłki ponieważ nie ma drugiego zlecenia na tą ilość akcji. Pozostałe zlecenia zostały potraktowane w ten sam sposób. Dzwoniłem w tej sprawie do biura maklerskiego,ale oni "umywają ręce" twierdząc,że to sprawa GPW. Moje pytanie :" Co spowodowało tak drastyczne przesunięcie moich zleceń prawie na koniec nowego arkusza zleceń?" Ponieważ czuję się oszukany, a także będzie to się wiązać ze stratą finansową,chciałbym wiedzieć gdzie mogę złożyć reklamację w tej sprawie.
Z poważaniem
Andrzej S.