spocony wprowadzil do spolki ,ktora nic nie robi i nie wykazuje zyskow -kapital zakladowy ktory
nastepnie podzielil na akcje. czyli tak naprawde ma je za darmo.
Nastepnie winduje kurs takiej akcji za pomoca slupow do niebotycznych kwot w tym przypadku
do 42zl ,stan posiadania jego akcji sie nie zmienia.nastepnie obserwuje poziomy na ktorych dolaczaja
sie ludzie . jezeli jest to poziom 5 zl czy 10 lub 20 to tak naprawde odbiera od ludzi pieniadze
za nic nie warte akcje .oczywiscie wczesniej dzieli kapital wniesiony na taką liczbe akcji zeby miala
ona wartosc kilku groszy. wybral spolke ,ktora poczatkowo nie jest kojarzona z jego nazwiskiem.
dopiero po spompowaniu do poziomu powiedzmy 20zl,rozpuszcza informacje za pomocą
szescdziesiecioletniego dziadka vel spamera gie;dowego laptopa wiesc o wejsciu jego osoby w ta spolke.
Inzynieria finansowa rodem z piekla,w mysl ja wam dam moje akcje a wy mi za nie zaplaccie.
oczywiscie akcje te nie sa nic warte ewentualnie jeden dwa lub trzy grosze ,oczywiscie tylko kiedy na tym poziomie bedzie jeszcze na nie popyt ze strony patrowicza .i tak od zawsze jedzie na kazdej swojej wydmuszce