Forum Giełda +Dodaj wątek

a już myślałem......

Witam ponownie,
przy ostatnich zrostach myślałem, że w końcu pójdzie na ponad 20,00 i tam się zadomowi, a tu masz ci taki prztyczek w nos, dziwna dziwna ta wasza permedia,
jakiś czas temu pisałem, że siedzę między innymi na Trionie, no to podzielę się z wami nowymi wiadomościami i jak ktoś ma chęci to odsyłam do głębszej lektury,
aha, piątkowe zamknięcie o 0,40

Witam Pana.

Potwierdzam wywiad w poniedziałek o 9.00 w TVNCNBC.

Konferencję prasową zorganizujemy po podjęciu decyzji o wyborze inwestora, a to się stanie nie wcześniej niż w pierwszej dekadzie grudnia, może nawet o okolicach połowy grudnia. Prowadzimy obecnie intensywne rozmowy, chcemy bowiem wybrać najlepszego strategicznego akcjonariusza, wynegocjować najlepsze warunki sprzedaży większościowego pakietu, zatem pośpiech nie jest tu wskazany, aczkolwiek dead line, który wyznaczyłem to data 15 grudzień br.

Najważniejsze, że mamy bardzo dobrych, wiarygodnych inwestorów z odpowiednim kapitałem, którzy są zdeterminowani wejściem do Spółki, przejęciem kontroli oraz długoterminową obecnością w TRION S.A.

Informuję przy tej okazji, iż w dniu 26 listopada Zarząd TRION S.A. podjął uchwałę o wyznaczeniu ceny emisyjnej akcji serii S na poziomie 0.5 zł i jest to cena jednolita dla inwestorów oraz wierzycieli, w tej cenie od dnia wczorajszego wierzyciele obejmują akcje serii S za wierzytelności, a zainteresowanie jest bardzo duże.

Pozdrawiam i życzę Państwu samych udanych inwestycji na giełdzie, najlepiej oczywiście na spółce TRION S.A.

Jarosław Żołędowski

Prezes Zarządu

TRION S.A.

ps. Informacje powyższe nie mają charakteru informacji poufnych, mogą być zatem przekazywane osobom trzecim.
  • a już myślałem...... Autor: ~simon

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.