Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,30 zł , zmiana od tamtej pory: -93,48%

.........................a jednak- na razie + 35% ...................

Zmieniałem te nicki (szybki7, Warren) by uciekać przed tymi ,,wojnami" , ale już jako duch- zostanę.
I ... został mi jeden ,,przeciwnik" - znienawidzony przez ludzi gość o nicku hahaha z forum Lubawy. Tam dawał jazdę.

Teraz ten gostek przybrał mój dawny nick szybki7 i mnie udaje ; ). Z tym że coby nie zrobił to nie da rady... bo szybki7 nie był analfabetą, a on pisać nie umie, inwestować też ,,niezakoniecznie", ale wyśmiewać innych, wyzywac i chwalić się (gołosłownie) jak to on zarabia to tu na forum lepszego od niego nie ma.
Przybrał mój stary nick bo myśli, że mu od tego rozumu przybędzie ; )

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.