Tu naganiacz jest tylko jeden I to wiadomo o kogo chodzi. Kurs ciągle spada a on wypisuje no że czasu coraz mniej bo pociąg odjedzie a tymczasem codziennie kurs coraz niżej. Ma bardzo sprytny plan na manipulacje bo zawsze jego wypowiedzi są w tak tajemniczym tonie pisane że ludzie liczą że to naprawdę jakieś mentor z tajemną wiedzą. A gdzie leci kurs to wszyscy widzą. Ostatni dołek był na 1,2 więc teraz obstawiam że będzie niżej. Emisji miało nie być i dlatego pożyczyli 2 mln zł no ale o 2 miesiącach kasa się skonczyla i jednak emisja pod nowe bajki jest potrzebna. Iskra nadzieji jest w tym że jak ma być po cenie rynkowej to spółka powinna zrobić tak żeby cena była jak najwyzsza i przebiła chociaz te 2 zł ale coś rynek widzi to inaczej. Wydaje mi się że wychodzi jeden z akcjonariuszy i obstawiam że to ragnar. Teraz sprzeda z zyskiem a za ten zysk kupi troche z nowej emisji i będzie miał darmowe akcje. No i zaraz znowu mi się od daszka oberwie. Dziwne że tylko do mnie zawsze sie rzuca kąśliwymi uwagami a inni jak piszą krytycznie to ich zostawią w spokoju tymczasem moje teorie sprawdzały sie kazde a jego prawie żadne. Ani razu nie trafił z tym że kurs będzie rósł bo zawsze byly tylko podbitki i spektakularne spadki.