Witam wszystkich forumowiczów.Od dawna mam namiary na Chińskie centra handlowe w Czechach.Jeżdzę tam co tydzień.Popyt na ten towar jest bardzo duży.Jest to odzież lepszej jakości niż ten sprzedawany na Wólce kossowskiej i w lepszych cenach.Mam namiary na kantor.Jestem w stanie sprzedać szczególowe informacje w cenie 500zł.Zainteresowanych proszę o email w celu omowienia szczegłów.
Witam posiadam adrsy do 3 chinskich centr handlowych w Czechach. Sa to bezposredni importerzy ktorzy towar maja z pierwszej reki nie bazar. Nasza firma zajmuje sie miedzy innymi tymi centrami od 4 lat jestesmy zaprzyjaznieni z niektorymi importerami dlatego dostajemy super upusty.
Przykladowa cena obowia polbut damski szpilka 50 kc czyli ok 7 zl po przeliczeniu kursu korony lub euro, buty meskie od 60 kc,( 8,22), kurtki damskie od 180 kc (24,66), spodnie jeans 160 Kc (21,92) to sa tylko ceny pogladowe cena zalezy od ilosci zakupionego towaru to sa ceny za balik tzn. opakowanie 10 lub 12 szt cena przy zakupie na kartony jest nizsza.
Cena za 3 centra PROMOCJA tylko 500 zl mozliwosc wspolnego wyjazdu z przedstawicielem naszej firmy cena 1200 zl ( tu 2 hurtownie gratis INDYJSKA oraz Chinska) czyli razem 5 miejsc .
Dajemy gratis namiar na super kantor z mozliwoscia naszych wypracowanych upustow, oczywiscie wytlumaczymy wiele aspektow zwiazanych z przejazdem po autostradzie winieta platna obowiazkowa, oraz pomoc przy zalatwianiu formalnosci tj list przewozowy lub faktura
szanowni panstwo znam centra handlowe w paryzu ceny maja przystepne i do negocjacji mieszkam we francji znam jezyk i jesli ktos jest zainteresowanu wspolpraca chetnie pomoge w kwestii negocjacji cen na miejscu we francji marcin.76@hotmail.com
Sprzedam za 200zł adresy do 3 dużych centr w Czechach (100% pewne, adresy www), do 1 centrum na Węgrzech, i 12 adresów (róznych, małych i dużych) centr w Niemczech.
Witam
Serwis BigChina jest największym w Polsce serwisem typu B2B.
Oprócz prezentowania ofert wielu chińskich firm, oferujemy także wykonanie raportów branżowo-produktowych, które zawierają informacje o cenach na dany produkt od chińskich firm, koszty transportu, wysokość cła.
Wykonujemy także raporty sprawdzające wiarygodność dowolnej chińskiej firmy.
Realizujemy także kompleksowe zlecenia importowe. Dbamy wtedy o każdy aspekt sprowadzenia towaru.
Zapraszam: http://www.bigchina.pl
SZANOWNI PANSTWO ROZCHODZI MI SIE O NAMIAR CHINSKIEJ ODZIEZY NA TERENIE CZECH ORAZ HURTOWNI ODZIEZY WŁOSKIEJ NA TERENIE WŁOCH ZA JAKIE KOLWIEK NAMIARY SERDECZNIE DZIEKUJE
gwiazdor.borys11@wp.pl
Tradekit Handel Zagraniczny prowadzi usługi w zakresie importu produktów bezpośrednio z Chin do Polski. Załatwiamy wszelką dokumentację w zakresie transportu i odprawy celnej. Wystarczy złożyć zamówienie, a nasza firma sprowadzi najlepszej jakości i po najniższej cenie produkty jakie sobie klient zażyczy. Oferujemy usługi do każdego miejsca w Polsce.
Nasza firma od roku zaczęła działalność na rynku polskim i oferujemy bezkonkurencyjne ceny każdego produktu. Tradekit współpracuje bezpośrednio z producentami znajdującymi sie w Chinach a do tego współpracujemy najlepszymi firmami przewoźniczymi w Azji i w Europie. Nasze biuro znajduje sie w samym Hong Kongu tak więc, bezpośrednio mamy kontakt z producentami i z ich produktami. Jakość produktu jest kontrolowana na bieżąco i Klient jest informowany o procesie produkcji i transportu. Realizujemy każdego rodzaju zamówienia na większą i mniejsza skale. Tradekit jest polską firmą z pełnym zaufaniem do klienta a co najważniejsze do produktu. Jeśli masz jakieś wątpliwości nie wahaj się pytać, nasza firma operuje 24 godziny na dobę dla klienta wygody. Dostępny jestem pod emailem oraz numerem Tel. w Polsce: 713930714 a także w Hong Kongu 00852 65941369 SMS,SKYPE name: Adam Kacki
Witam,niebawem otwieram własny sklep z odzieżą damską.Bardzo proszę o kntakty dobych hurtowni,producentów.Szczególnie zależy mi na firmie Anda Fashion itp.W okolicy Krakowa,małopolski.
Witam
Chcesz sie dowiedzieć o rynki hurtowe w PRADZE - BRNIE. Możliwośc wyjazdu z klijentem ,znajomosc czeskiego , zaopatruje sie tam od 2lat, dobre ceny korony czeskiej . Praga 2 miejsca-najwieksze centrum w Czechach jest wszystko !!!! , Brno - 1.
Wszystkich chętnych zapraszam tel 604670461 !!!! nie odpowiadam na SMS
WITAM WYJAZDY DO 5 CENTR HANDLOWYCH W PRADZE DO 2 DO BRNA 5 LAT DOSWIADCZENIA NA CZESKIM RYNKU SUPER KONTAKT NA TANIA KORONE CZESKA LUB EURO I DOLARA BO W TYCH WALUTACH CORAZ BARDZIEJ OPLACA SIE U NASZYCH SASIADOW POMOC WE WSZELKIEJ DOKUMENTACJI FAKTURY , DODACI LIST, WINIETY NEGOCJACJA CEN CHETNYCH ZAPRASZAM NA INFOHANDEL@ONET.EU
Sprzedam adresy do Włoch i Francji oraz Niemiec razem z nr.telefonów(można się dokładnie dowiedzieć w który dzień jak jest otwarte)Tam zaopatrują sie kupcy z Ptaka i Tuszyna.
Czekam tylko na poważne oferty!!!!
saszka28@gazeta.pl
INFO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam tanie torebki mozna kupic w Czechach w
> chinskich centrach lub moge zaproponowac w Polsce
> jaka cena interesuje kolege i jakie ilosci?
witam mam pytanie niech mi ktos podpowie czy w wolce kosowskiej mozna kupic pojedyncze sztuki???czy jest to niemozliwe ??? a gdzie mozna kupic tam fajne młodziezowe ubrania , duzo widzilam na allegroo , czy ktos wie czy te ubrania sa własnie z tamtad??
W Wolce nie dostaniesz tych ciuszkow co na allegro(jesli chodzi ci o młodziezowke z takimi ladnymi modelkami np blondynka)one pochodza z Włoch i francji i Anglii-handluje nimi to wiem.Dzis jade do Czech -zobacze co tam jest ciekawego.Pozdrawiam Pawiooka
Sledze te forum od jakiegos czsu i stwierdzam ze to jest chore!!!
Nie ma tu ludzi dobrej woli? sami pseudo biznesmeni?!
jak mozna byc takim pazerniakiem i nie pomoc ludzia którzy dopiero zaczynaja!
LUDZIE JADE DO CZECH ZNAM TAM PARE OSOB NAPEWNO SIE DOWIEM GDZIE SA TE CHOLERNE HURTOWNIE I WYSTAWIE JE TU NA FORUM DUZYMI LITERAMI!!!
Zgadzam się to jest chore zeby handlarz handlarzowi nie pomógł!!!! Raptem wszyscy chcą zapłaty, ale jak im ktoś pomógł to było dobrze. piszcie na maila rychterk@op.pl jak dam rade to pomoge
Interesuje mnie kupno torebek do hurtu ,chodzi o niskie ceny.proszę o pomoc gdzie można tanio kupić słyszałam że w Czechach,może ktos wie proszę o kontakt teresa37@vp.pl
Na terenie DFolnegośląska są sklepy z nową odzieżą po 10zł-15zł. Chciałabym otworzyć taki sklep ale nie mam pojęcia skąd wziąć tak tanie ciuchy z jakich hurtowni. Bardzo bylabym wdzieczna za pomoc kontakt pod adresem e-mail daria2911@op.pl
Proszę o jakieś namiary na chińskie hurtownie z artykułami "wszelkiimi" :) w okolicy Katowic. Najlepiej takie na paragon. Pozdrawiam wszystkich mój email pablo84dg@poczta.fm
Posiadam torebki w cenie od 2euro w góre.
Przy najtańszych torebkach po 2euro minimalne zamówienie to 1000szt prosze nie dzwonic z tego typu ofertą: "wezme 200szt po 2euro" NIE SPRZEDAJE W DETALU !
Moge sprowadzić inną galanterie tj. paski ,portfele itp.
Jestem zainteresowana Pana ofertą, interesuje mnie ilość hurtowa, czy mogła bym prosić pana aby wysłał pan na email ela3501@op.pl wzory torebek i ceny. Dziękuje, pozdrawiam.
Bardzo proszę o pomoc - nigdy z żoną nie wyjeżdżaliśmy za granicę po towar, jak ktoś może to niech napisze jak to jest np w czechach bo tam chyba najbliżej. z góry dziękuje lbodzio@tlen.pl
Jak czytam te posty na temat sprzedaży adresów to mi się śmiać chce.Ilu tu naciągaczy,a ludzie się łudzą i wpłacają te kasiorkę na konta w zamian nic nie dostając.Podaję kilka adresów hurtowni
www.gdpoland.pl w Wólce Kosowskiej pod Warszawą w stronę Radomia,jest tam kilka centr handlowych.W czechach wystarczy zapytać taksówkarza gdzie jest bazar Sapa,Pracha9 i Pracha10.Kilka słów po czesku można się nauczyć i nie wywalać oszustom 2000pln za błędny adres.Węgry ul.Korisutca 27,Budapeszt.Powodzenia w zakupach