Grunwald to było puste pole + las a tu styl jak z czasów o 200 lat póżniej czyli obrona Częstochowy. Nas sport narodowy i styl w kopanej. Zamurować bramkę i wywalać na oślep do przodu i może jakoś chwilę się przetrzyma. O ile obrona jeszcze w miarę wychodzi to wybicia bliskie i szybko trzeba znów bronić. Przy takim stylu to nieszczęście nie trudno.
Dnia 2022-09-29 o godz. 10:25 zzz20 napisał(a): > W sumie zawsze byliśmy przeciw temu Nord Streamowi. > Czy to ważne w sumie kto to rozwala ? >
No i nawet jak to ruski to znaczy tylko tyle jak mu ten Ukrainiec teraz mocno doskwiera, jak to co dziergali latami mieliby sami niszczyć. Niemcy może przejrzą przy tym czym kamratowanie z ruskim kończy się.
Mieć byczka na łopatkach i go nie dobić ? To nie styl naszego grubasa który ostatnio szedł po trupach. Niewykorzystane okazje się mszczą..... Mogli a nie chcieli. Nie ten moment czy jednak coś innego robią w okolicy 1430.
Ja wszedłem w L. Z obawą, ale odważyłem się. Zobaczymy, co z tego się urodzi. Dzisiaj pożeniłem wczorajsze eSy, jestem zarobiony, więc wchodzę z dodatnim bilansem na starcie. Najwyżej wyjdę na 0.