Jeżeli ktoś mógłby udostępnić bezinteresownie adresy Centrów Chińskich
Czechy-Praga/Węgry/Niemcy byłbym bardzo zobowiązany.
Jeżeli nie,to proszę o info czy jest różnica cenowa pomiędzy np.Wólką Kosowską a powyższymi centrami? Gdzie warto się zaopatrywać w towar?
Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku,
szczególnie tych POSZUKUJĄCYCH:)
Mariusz.
Bardzo prosze o namiary na hurtownie taniej odzieży we Włoszech, Francji, Turcji lub w Chinach... jesli ktos z Panstwa jest pośrednikiem w sprowadzaniu odzieży z tych krajów również bardzo prosze o kontakt. Zależy mi oczywniscie na towarach o niskiej cenie i dobraj jakości
Sprzedam adresy hurtowni włoskich - tylko odzież włoska - bez chińskich podróbek.
Rinascimento, Waggon, Rossodisera, MISS MISS, ANNA BIAGINI, KorKor, Primo Emporio, COCONUDA, Roberta Biagi, Northland i wiele innych.
Więcej informacji pod numerem 662 888 889 lub 530 888 889
Bardzo interesują mnie adresy centr handlowych w Czechach !Otwieram swoja działalność dokładniej handel na targowiskach odieżą dla niemowląt i byłabym bardzo wdzięczna za tą informacje.
Czy w tych centrach jest naprawdę tak tanio? Chodzi mi dokładniej czy taniej niz w tuszynie?
Proszę pisać dano-magda@neostrada.pl
Witam wzystkich jak czytam to forum to slabi mnie , ktos ma jekies adresy i chce je sprzedac inny zas pyta o takie z trwoga a ustalic takie adresy w europie to zaden problem. Smieszy mnie to
Witam wszystkich wybieram sie w pazdzierniku do centrum chinskieho na Wegrzech czyli hurtowni rowniez . poszukuje kogos by podzielic koszty przejazdu na 2. Chetnie kogos lub z kims sie zabiore. czekam na kontakt moj meil olin2@interia.eu
Witam Wszystkich szukam centrum handlowego w berlinie takiego jak kolo warszawy jezeli ktos jest w stanie mi pomoc dobrze zaplace za inforamcje moj hnumer to 660 706 725
OTWIERAM WŁAŚNIE DZIAŁALNOŚĆ BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE NA TEMAT CHIŃSKICH CENTR HANDLOWYCH NA TERENIE CZECH.CHODZI MI O ADRESY I CZY FAKTYCZNIE JEST TAM TANIEJ NIZ W WOLCE.MÓJ MEIL smichalski@o2.pl
Z GORY BARDZO DZIĘKUJĘ.
witam
interesuje mnie kontakt z ludzmi ktorzy wiedza cos na temat aktualnych cen w wolce i w czechach chodzi mi o chinskie rzeczy typu buty ciuchy itp dziekuje bardzo pa :)
Witam
Wybieram sie osobiscie do chin w poszukiwaniu ubran roboczych oraz wszelkiego rodzaju rekawic Prosiłbym o jakieś namiary w Chinach lub w jakims innym kraju gdzie moge cos takiego dostać.
damian20 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam poszukuje Centra Handlu Hurtowego odzieży w
> Czechach. Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
odpowiedz skad jestes to moze ci udostepnie bo wszyscy pisza i pisza i nic nie podaja i sie wcale nie dziwie ja jezdze tam od 3 lat i jest o okolo 20 do max 30 % taniej niz wolka tylko trzeba wiedziec na jakie hale jezdzic bo w samej pradze jest ich 7 a inne miasta tez sa wiec nie wiem czy ktos wam zdradzi dobre miejsce bo wszyscy pisza na forum i pisza a handlem zajmuje sie 10 lat wiec juz zjezdziłem bukareszty słowacje francje czy niemcy itp ale dodam ze w polsce tez macie tanio tylko trzeba miec kase zeby cos myslec ale to juz inna sprawa
Witam!
jestem producentem spódnic ze śląska,szukam odbiorcow w czechach lub podpowiedz gdzie tam mogłabym się udac.prosze o kontakt gosia.szymanska@vp.pl
WITAM. Prowadze sklepik z odzieza mlodziezowa, mam ochote wyruszyc po towar do francji, niestety nie znam zadnego konkretnego adresu :(
Skoro jezdziles po francj moze podalbys jakis namiar na tani towar?
Bylabym bardzo wdzieczna :)
Pozdrawiam serdecznie
albin Napisał(a):
> udosdtepnie adresy w czechach tanich hurtowni za
> adresy firan tanich max cena do 3 zł metr
kolego handluje firanami już pare ładnych lat mam firany od 2 złoty np;1.40 wysokie 1.60-1.80 po 2.50 itd jak jesteś zainteresowany pisz jadry@wp.pl w sobote tj;27 pażdziernik jade po towar czechy-słowacja i węgry
posiadam adresy typu wólka kosowska w polsce w Słowacji Czechach i na Węgrzech sprzedam po 100 za każdy adres posiadam aktualnie 7 sprawdzonych adresów jak chcesz skorzystać i zarobić to pisz jadry@wp.pl
POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH
WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KILKA DNI ZA GRANICA WIEC PROSBY O TAKI ADRES SA DLA MNIE SMIESZNE JAK KTOS CHCE NIE MA SPRAWY ODPLATNIE MOGE DAC MAPKE DOJAZDU NA TAKI BAZAR W PRADZE
nie sprzedam wiecej niz trzem osoba z wiadomych przyczyn zaraz wszyscy by tam pojechali
dla pewnosci panstwa wystawie adres na allegro
OTO ASORTYMENT JAKI JEST NA TAKIM BAZARZE
DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
witam poszukuje adresow lub stron www na tanie obuwie z chin jesli ktos mi wysle to odwdziecze sie bo mam tez kilka namiarow na tanie obuwie.daniel126@o2.pl
ja z chęcią mogę jechać jako przewodnik do chińskiego centrum w pradze. droga jest bardzo prosta i byłam tam wiele razy. moj numer gg: 8855290. ceny są niższe niż w wólce czy też w warszawie na byłym stadionie. najlepiej w tym czeskim centrum płacić w euro. mają bardzo dobry przelicznik jeśli chodzi o euro no i chińczycy inaczej patrza na klienta ktory płaci im w euro.
HEJ ja też szukam dobrej hurtowni lub giełdy z tanim ciuchem i wierzcie mi że wystarczy trochę posiedzieć przed komp i szukać szukać i szukać znalazłam na razie jedna i szukam dalej
Sprzedaje odzież erotyczną na allegro FASHION-4YOU-NO1 , zamykam działalnośc i chcę sprzedać hurtem cały towar który mam wystawiony, do tego podam namiary w chinach, cena do negocjacji. 517-236-828 Kinga
Witam posiadam adrsy do 3 chinskich centr handlowych w Czechach. Sa to bezposredni importerzy ktorzy towar maja z pierwszej reki nie bazar. Nasza firma zajmuje sie miedzy innymi tymi centrami od 4 lat jestesmy zaprzyjaznieni z niektorymi importerami dlatego dostajemy super upusty.
Przykladowa cena obowia polbut damski szpilka 50 kc czyli ok 7 zl po przeliczeniu kursu korony lub euro, buty meskie od 60 kc,( 8,22), kurtki damskie od 180 kc (24,66), spodnie jeans 160 Kc (21,92) to sa tylko ceny pogladowe cena zalezy od ilosci zakupionego towaru to sa ceny za balik tzn. opakowanie 10 lub 12 szt cena przy zakupie na kartony jest nizsza.
Cena za 3 centra PROMOCJA tylko 500 zl mozliwosc wspolnego wyjazdu z przedstawicielem naszej firmy cena 1200 zl ( tu 2 hurtownie gratis INDYJSKA oraz Chinska) czyli razem 5 miejsc .
Dajemy gratis namiar na super kantor z mozliwoscia naszych wypracowanych upustow, oczywiscie wytlumaczymy wiele aspektow zwiazanych z przejazdem po autostradzie winieta platna obowiazkowa, oraz pomoc przy zalatwianiu formalnosci tj list przewozowy lub faktura
Jeśli szukacie producentów z chin, Indii, Wietnamu, Taiwanu oraz innych panstw świata, lub porad dotyczacych importu to polecam nowy portal aladyns.com , Znajdziecie tam katalog chinskich producentów, chinskie produkty, polecam www.aladyns.com . Pomagaja tez znalezc to czego szukacie, i pomoc w imporcie.
Ja też szukam nowych hurtowni z chińskim obuwiem. Jeśli ktoś zna coś innego niż stadnion w Warszwie i Centra w Wólce Kossowskiej to proszę o informacje na maila elder@risp.pl
W ostatnim czasie ,również zauważyłam w moim mieście że powstaja kiermasze butów i przyciągaja duże ilości osób. Prosze o pomoc gdzie są hurtownie z takimi rzeczami gdzie mozna kupić buty za 1zł do 10zł max. Prosze o jakieś adresy.Podaje m-eila basiaelder@wp.pl
Witam
Powiedzcie w końcu jak to jest na tej wólce, ceny dobre sa jeszcze, jest sens tam jechac? czy szukac poza granicami...?
A na koniec wyjasnijscie prosze jak to jest z przywozem towaru z Czech? jakieś cła podatki..? jak to wygląda...
darco8 Napisał(a):
> Witam
> Powiedzcie w końcu jak to jest na tej wólce, ceny
> dobre sa jeszcze, jest sens tam jechac? czy szukac
> poza granicami...?
> A na koniec wyjasnijscie prosze jak to jest z
> przywozem towaru z Czech? jakieś cła podatki..?
> jak to wygląda...