Zośka niewiele się pomyliłaś, zaczęłam grę na koniach :-) A tak całkiem poważnie to myślałem, że jak zacznę grać to przestanę trafiać w twoich konkursach...
Zośka już nie przesadzaj, nie jestem ,, Aleksandra '' To pomyłka podpowiadacza z i pada, a pisząc nie miałem czasu na sprawdzenie poprawności przed wysłaniem...
16 osób głosowało średnie Z: 2005 O: 2000 mediana Z: 2002.5 O: 2000 pozostało pięcioro kandydatów do zwycięstwa w zależności od poniedziałkowego otwarcia >=2027 dodek777 2015-2026 vater 2014 pikami & vater 2009-2013 pikami 1979-2008 Pitru <=1978 stokrotka
Rząd jest bardzo ucieszony , że w ratingach nic nie zmieniono, .. nawet negatywnej perspektywy przez Moody``s , która wobec braku weryfikacji .. nadal obowiązuje .
Radość z faktu , że nie jest gorzej .. oznacza .... że rząd widział jednak przesłanki do obniżenia , bo gdyby widział przesłanki do podwyższenia ratingu lub chociaż perspektywy ... powinien być rozczarowany .. a nie jest .... jest wyraźnie ucieszony . Niezbyt wygórowane aspiracje ..
Bardzo przepraszam , ale będę mogła podać wyniki konkursu dopiero wieczorem . To oczywiście formalność , bo każdy łatwo może się zorientować już po otwarciu , kto typował najtrafniej. Pozdrawiam i powodzenia !