@zosia kiedyś napisała, że zbankrutowała na akcjach w 2007 roku i od tamtej pory jest wrogo nastawiona do wzrostów i czeka aż światowe finanse też zbankrutują i wtedy na ich zgliszczach ona zacznie inwestować w tanie akcje. Ty chyba nie masz takich traumatycznych doświadczeń?
Tylko spadki. Powolutku w dól i w dół. ESki teraz dadzą więcej zarobić. Przesilenie nadeszło w najmniej oczekiwanym momencie - hihihi a już widzieli 3k. Ja Putek walnie rakietę przez omyłkę w Polskę to będzie wtedy ciekawie. Sprawdzi trampka raz dwa. Hihihi
Do hihi - o rynkach pisz co chcesz, nawet głupoty, ale odpuść prześmiewki z wojny. Są tematy niepasujące do żartów, nawet jeśli wydaja się abstrakcyjne.
Źle odczytałeś moje intencje. To nie było przesmiewanie, a realne zagrożenie. :-( Bez hihihi, uważam że Putin zrobi jakiś test tych negocjacji. Nie byłby sobą jakby tak się zgodził na pokój. Tak szybko? To nie w jego stylu.
To jest mega zabawne, goście siedzą na forum przed starymi laptopami, widzą jakieś formacje sprzed kilkudziesięciu lat, rysują sobie jakieś fale, zniesienia fibonnaciego itd, do tego ciągle dopasowują swoją narrację do zmieniającego się rynku, w pitach co roku straty, a towarzystwo w zaparte haha
Zabawne to jest to, że ani mój TP się nie zrealizował, ani gracza. To jest zabawne- hihihi I co najgorsze zostawia w miejscu co nic żadnej stronie nie daje. Mój TP przerzucam na jutro, a jak nie to na piątek.
Jak sesję ocenić ? Hm.... namieszali wczoraj tym ruchem z końcówki dnia. Do d.. taka gra jak z jednej strony widzisz jedno a z drugiej nie można spokojnie usiedzieć bo z tylu głowy masz myśl czy nie odwiną znów ruchu jak wczoraj po 16:20. Myślę że tym wczorajszym nie jednemu namieszali w głowie. Jedno mnie zastanawia jak w ryzach trzymali PKOBP. Nie dociskali za mocno i coś robili w miejscu ale jak indeks w górę próbował to bkobp gasili. Jaki cel tego ... Kto to wie. Może korekta już na bankach a może znów wywiną numer jak ostatnio że szybko banki schłodzą. Będzie co będzie. Przynajmniej ulga dla depozytu po wczorajszej wpadce.
Spory obrót na wysokim poziomie wskazuje że ktoś odebrał papieru prawdopodobnie jakiś fundusz żeby zagrać na krótko przeważnie tak bywało potwierdzi się na dniach z L to bym już ostrożnie oczywiście mogą numer wykręcić co zdążyło się z raz do tej pory i iść do góry chodź uważam że poziomy 2620-30 i 2420-30 mają coś do siebie jak pójdą w dół to i to 2330 nie wytrzymać.
Oj ravcio ravcio napisałeś wczoraj że jesteś już na tym rynku 7 lat a nadal nie potrafisz wyciągać prawidłowych wniosków z jego obserwacji.Ale ty grasz w czasie pracy z doskoku więc i twoje obserwacje są z doskoku co w obecnych czasach nie jest dobre.Ja otworzyłem dzisiaj L po 2628 czyli punkt powyżej dzisiejszego dołka i na zamknięciu mam już 15 pkt zysku a wcześniej było jeszcze więcej.Być może jutro mój TP 2678 znajdzie się wewnątrz luki up na otwarciu i tym samym się powiększy
Ciesz się poki czas :-) jutro zobaczymy, ale stawiam, że napiszesz, że zamknąłeś na początku sesji... Ale napiszesz dopiero jak spadnie poniżej dzisiejszego minimum - to wtedy sie odezwiesz - hihihi zobaczymy czy będę miał rację
Jak pojadą w dwie sesje w dół tak jak dzisiaj to moje puty z poziomem wykonania 2500 pkt na WIG20 będą płatne ! Kupiłem je dzisiaj po 2 zł +1,50 zł prowizji.
Jeszcze chyba s nie doładowane , kasowy kontrolę trzyma i najgorzej że zostawili 2700 na kasowym do zaliczenia tu jeszcze się zadzieje. Dolar przeszkadza ale jak jest ochota to czemu 55 to będzie grane jutro od rana
Cześć, można by napisać nic się nie stało, ja to widzę tak- przetestowaliśmy od góry poziomy około 2620 -2630 póki co wybronione, historyczne szczyty, zobaczymy czy będzie z tego jakaś większa zmienność czy zostaniemy przez jakiś czas w jakimś boczniaku, no zdziwiłbym się gdyby misiek nie chciał wykorzystać tych poziomów do zepsucia tego marszu BYKÓW...:)
Dnia 2025-02-19 o godz. 20:14 ~Danzel napisał(a): > Napisałem 4 komentarze po południu, ale nie pojawiły się. > A napisałem, źe pierwsi zaczęliśmy i skończymy korektę.
taki to nasz bankierek, pełna cenzura, nie wolno pisać o wszystkim....
Jeszcze jednak będzie tąpnięcie piękne bo podjazdy są żeby wojnę rozbuchać bardziej a nie o pokoju gadać bo zaczęli się kłócić kto co z Ukrainy chapnie a każdy głodny