Nie wierzyli jak wczoraj pisałem o wzrostach :-) Ale jak tu gracz pisze-granie daily tylko daje szanse na wygraną. A więc grajmy daily z wyprzedzeniem ;-)
Mam dziwne wrażenie że większość na forum to znawcy i zarobieni po fakcie..... Zastanawiam się co ja tu robię - tekst o pijaku z jednej strony minie zniechęcił do pisania z drugiej sprowokował do przemyśleń. Trochę racji w tym było.
Co po fakcie? Wczorajszy zjazd był wykreowany przez grubasa. Co mnie wkurzyło i tyle. Co się odwlecze to nie... A więc dziś mamy to co powinno być :-) Dobieraj S - podwójny jest, można pod to grać i spróbować szczęścia. Obserwować banki. Może być 3 zjazd ale nie musi.
Autor: ~piobor [79.185.7.*]2025-02-05 17:04 Jutro się pewnie wszystko wyjaśni ;-)
Ja osobiście mam zasadę że jak urośnie ponad 1.5 % na jednej sesji nie zajmuje S w ciągu dnia, więc dziś odpadam chyba że jedynie na końcówce może lecz raczej nie bo będę zajęty powodzenia.
Ravcio ja lubię czystą i co poradzę a inne alkohole też mnie nie obrzydzają może kolory z grubsza najgorsze żyje tylko brzuszek boli czasem:) a koledzy co w ogóle nie piją wydają się mega dziwakami więc kto co lubi:)
Pięknie rośnie, ale po takim nieprzerwanym rajdzie ponad 40 pkt to jeśli boczniak to teraz powinna jakaś korekta być. Chyba, że pójdą od razu na 2470, czego nie udało się w zeszłym tygodniu a było naprawdę blisko.
Pomyliłeś wątki, długoterminowcy to piszą na wątku dla weteranów. Mistrzem takiej gry jest @klapa, który gra jak zawodowiec i nie pęka na widok 100 pkt straty :))
Ale tak patrząc na grubego misia. To tydzień powinien skończyć w minimach tygodniowych żeby wyszedł z twarzą sierściuch. Ciekawe czy jutro będą sypać? jak ... oszołomy
Zdziwko, wczoraj ostro w dół a dzisiaj euforia zakupowa. Ciekawe czy utrzymają KGHM po tym wystrzale. Może jednak to tylko wehikuł do pompki pod kontrakty ?
jezeli wyjda ponad 2470 to znaczy ze ruch na 2700 jest mozliwy i widać takie przygotowania ze to moze pod zakonczenie wojny, zobaczymy poki co 3 pkt w plecy dzisiaj strasznie sie mecza z tym 2460 gratulacje dla tych co wczoraj brali w koncówce ja nie przewidziałem dzisiejszego ruchu w gore
Można było zakładać wczoraj odbicie ale że sytuacja na bankach tak szybko się zmieni raczej nikt nie przewidywał. Z tak mocnymi bankami a szczególnie znów PKOBP trudno myśleć nawet o małej cofce.