WITAM!!
OD KILKU LAT PRACUJĘ W CENTRUM CHIŃSKIM POD WARSZAWĄ. WIEM CO TAM JEST, CO MOŻNA TAM KUPIĆ I W JAKICH CENACH. POSTANOWIŁAM OTWORZYĆ WŁASNĄ HURTOWNIĘ. SŁYSZAŁAM, ŻE CZECHY MAJĄ LEPSZE OFERTY CENOWE NIŻ CENTUM W KTÓRYM PRACUJĘ. JEŚLI KTOŚ MÓGŁBY MI UDZIELIĆ WSKAZÓWEK JAK TO ZNAJDĘ, PROSZĘ O KONTAKT a.p@poczta.onet.eu
POZDRAWIAM
Poszukuję namiaru na hurtownie z chińskim obuwiem.Jestem z Łodzi,a woj łódzkim prawdopodobnie nie ma żadnych hurtowni z chińskim obuwiem.
Jeżeli ktoś okaże się tak łaskawy to proszę o pomoc.
Witam. Jestem nowy w tej branży i poszukuję adresów Chińskich hurtowni obuwia i odzierzy w czechach ,Słowacji i na Węgrzech.
Jeśli ktoś chciałby mi pomóc proszę o kontakt na E-mail arekj_ii@interia.pl
Za każdą pomoc GORĄCE DZIĘKI
Szukam adresu centrum chińskiego pod Warszawą i średnie ceny spodni, biustonoszy itp. Zaczynam handel i jest mi to bardzo potrzebne. Z góry dzięki, czekam seulsup@wp.pl
HEJ, TAKIE CHInSKIE HURTOWNIE POD WARSZAWĄ MIESZCZĄ SIE W WOLCE KOSOWSKIEJ.MOGĄ TAM WCHODZIĆ WSZYSTKIE OSOBY BEZ WZGLĘDU CZY POSIADAJĄ DZIALALNOŚĆ CZY TEŻ NIE.
Potrzebuję adresu chińskiego centrum pod Warszawą oraz średnich cen spodni itd. Zaczynam handel i chcę coś wiedzieć. Z góry dzięki. Można tam wejść i się rozejrzeć czy trzeba mieć już działalność? Pomóżcie;)seulsup@wp.pl
Nikt na forum nie zdradzi adresów nie można ich znaleść też w necie.Jaki z tego można wyciągnąć wniosek?a taki,że jakby pół Polski jeżdzilo po tani towar do Czech to ceny na naszym rynku poleciałyby na łeb....Ja sprzedawałem obok babki handlującej towarkiem z Czech-słowe wszędzie pustki a u niej kocioł.Długo patrzeliśmy jak jej interes kwitnie.
A PO CO WSZYSTKIE MI WYSTARCZAJĄ TE CO POSIADAM A NAJBARDZIEJ JEDEN NIE HANDLUJĘ ADRESAMI JAK INNI WTAJEMNICZENI:_)NIE KUPIŁAM TAKŻE TEGO ADRESU SAMA SIĘ DO NIEGO DOKOPAŁAM PO TRZECH MIESIĄCACH POSZUKIWAŃ NA WSZELKIE SPOSOBY.WIĘC O SO CHODZI?"Szukajcie a znajdziecie-proście a będzie Wam dane"eżeli chcesz mi zdradzić więcej adresów to nie jestem zainteresowana .
metropolia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt na forum nie zdradzi adresów nie można ich
> znaleść też w necie.Jaki z tego można wyciągnąć
> wniosek?a taki,że jakby pół Polski jeżdzilo po
> tani towar do Czech to ceny na naszym rynku
> poleciałyby na łeb....Ja sprzedawałem obok babki
> handlującej towarkiem z Czech-słowe wszędzie
> pustki a u niej kocioł.Długo patrzeliśmy jak jej
> interes kwitnie.
Czy jest możliwość podania adresów-:(
salewicz@beutylook.pl
Pozdrawiam Magda
ty natomiast masz wszystkie,ale ja niejestem zainteresowana ich kupnem:-(w sumie korzystam z jednego reszta jest nie potrzebna.
;Szukajcie ,a znajdziecie-proście a będzie Wam dane"Ja nie handluję adresami,a także od nikogo do nie kupiłam .Znalazłam je po 2 miesiącach poszukiwań i bingo!!!!!
Proszę o pomoc.Chciałabym się dowiedzieć gdzie można kupić tanio odzież i obuwie chińskie dobrego gatunku i czy można dostać faktury za takie zakupy. Jestem z podkarpacia, interesują mnie najbiższe adresy. Z góry serdecznie dziękuję.
Pilnie potrzebuje namiary na adres z tanią odzieżą z Chin w Czechach będę wdzęczna za udzielona informacje o adresach ,czekam na wiadomość GG9952235 lub tlen iskierka1963-43tlen.pl z góry dziekuje
pilnie szukam adresów hurtowni chińskich we francji i we włoszech!!
jestem w stanie zapłacic za prawdziwą informację!!!
poważne osoby prosze o kontakt :felix29@vp.pl
mamy w swej bazie danych adresy do chinskich centr handlowych w Europie min Czechy, Niemcy, Wlochy, Francja, zainteresowanych zapraszam na infohandel@onet.eu
INFO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sprzedam adres do Ostrawy i innych miast w
> Europie,a adres do Pragi dam za darmo. zapraszam
> na infohandel@onet.eu
Proszę o adres do Pragi-:)
salewicz@beautylook.pl
Będę bardzo wdzieczna
Pozdro Magda z Poznania
WITAM PANIA JEZELI OTRZYMALA PANI ADRESY CHINSKICH BAZAROW NA TERENIE CZECH BARDZO PROSZE O PODZIELENIE SIE TA INFORMACJA MOJ ADRES smichalski@o2.pl Z GORY BARDZO DZIEKUJE.POZDRAWIAM
Witam Prowadzę sklep z bielizną damską,męska i dziecięca oraz pizamki szlafroki itp.... poszukuję dostawców lub hurtowników do współpracy z możliwością zamówień przez internet.Proszę o kontakt 509 800 743 oraz na maila natalka20@wp.pl
witam, juz niedlugo otwieram najwieksza na pomorzu hurtownie odziezy, butow, torebek, bizuterii itp sprowadzanej z chin, zalezy mi na tym zeby miec towar dobraj jakowsci, niepowtarzalne wzory i niskie ceny, mam bardzo duze kontakty z chinskimi producentami, gwarantuje najlepsza jakosc za niska cene, hurtownia rusza w pazdzierniku-listopadzie, osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila beataru@gmail.com, chetnie udziele wszelkich informacji. beata
Witam,
szukam adresów centrów hurtowych chińskich w Czechach, jeśli ktoś mógłby mi pomóc w zlokalizowaniu tych adresów to będę zobowiązany(a)
pozdrawiam zainteresowanych mail: beta.plus@op.pl
WITAM
JESLI MOZNA ZAPYTAC CZY ZNALAZŁ JUZ PAN ODPOWIEDZ NA SWOJE PYTANIE PONIEWAZ ROWNIEZ SZUKAM NA NIE ODPOWIEDZI CZY W CZECHACH JEST TANIEJ NIZ NA WOLCE
PROSZE O ODPOWIEDZ JESLI MOZNA
POZDRAWIAN