dzis-moja rodzina musiala kupic, odkupic deske klozetowa -okazalo sie, ze m. in. Chin; -bank dla pis -ja (wczesniej i na innych watkach opis );----------malo bo malo-ale-------mnie obow ."kreski"(przypominam TO MOJE OKRESLENIE! od 8 lat):--------oddalem-----w okolicach-------kanalu------22,34----------------------------------------35.73);-----wyzej - -37.61; 37.94;---------jesli---to pomysle do?
-ja nie wiem co bedzie w maju.-----mnie int. czas akt.----------na franku podalem ostateczne pochodne dla fal "wyzszych"----------ponizej -ww. poziomow-tylko kanaly!---------- czyli--------ponizej------------3.88241!!!!!!!!!!!!
-delikatnie -podpowiem; nalezy zwrocic uwage---------na eurpl-----------gra sie ponizej wszelkich pochodnych!!!!!! tylko kanaly czyli dla dnia codziennego ,mowiac ---szkoda gadac...
Dnia 2017-04-29 o godz. 13:11 ~ksionc napisał(a): > jakie głupoty podał alllep na temat pxm, grajacemu na czuja leszczowi. > dawał +5 a było -3% > hahahaha
gra slow----------- taniocha?- Mnie zalezy o co idzie gra! -jsw-(czasami siedze cicho bo tlum.) -to,ze fala 8,x mies. zlamala f. 16,x mies- 82,73 to inna bajka. itd;----------f,16,x mies-----------akt.86.41? -a kreski mnie obowiazuja----- -fala--------13,x mies-----80.73; -a ---kanal---------78,45----------------------22,96?
Nie kontrakty nie dla mnie. Ok nie wchodzę w pxm. A co myślisz o naszym Turtle - TPE, jeszcze żółwik na łapkach do przodu ciśnie czy już go ktoś na plecy przewrócił?
Alepp i jeszcze jedno pytanko, Na początku roku było prawdopodobne było że królem wzrostów będzie PKN a nie KGHM (sam nazwałeś ostatnio bladz). Śniegu nie ma chyba że w wysokopiennych, ale PKN tu się musi obsunąć - do ilu?