• Re: do lego i lorga Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Możecie mi Koledzy powiedzieć co to za masakra na TERRA?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [46.204.69.*]
    a co sadzicie o Photon?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.248.255.*]
    Jacyś amatorzy robili podbitkę - chyba na tym sumaryczne będą na minusie. Brałem po 0,5 i wywaliłem po 0,76... 1973 mial nosa. Choc jutro chyba będzie można w to zagrać. Lepiej Lorg powiedz coście tam zmalowali na fluidzie ;)
    Wydaje mi się, że na Fluidzie trwa wytrzepywanie z akcji przed jazdą na północ. Jest dużo poparzonych. Zwłaszcza tych co weszli w okolicach 2 zł. Dużo pozytywnych rzeczy dzieje się w spółce a i wiele osób interesuje się tym walorem, że byłoby grzechem nie mieć go w portfelu. Ja jestem przekonany, że to będzie drugi EEX. Kiedy to ruszy? Może za kilka dni, tygodni a może miesięcy. Tego nie wiem. Tu wystarczy iskra do wybuchu. Ja poczekam jestem cierpliwy. Teraz jest dobra cena do zakupów jak ktoś chce wejść lub dobrać. Dziś z rana kupiłem TERRA. Pozdr
  • do 1973 Autor: ~takitampijok [188.47.148.*]
    kolego co sądzisz dalej o Demolenie ?
    obroty zamarły dlaczego?
    i dla tego mamy to co mamy?

pozdro...
  • Re: do 1973 Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Widzialem technicznie cos nie tak i sprzedalem ostatni pakiecik po 1,61 z tego co pamietam.Papier wrocil do bazy i teraz zastanawiam sie nad odkupieniem-zobacze.Szansa tez na odreagowanie i to konkretne na Pda Apanet-koniec sypania i ciekawy zwrot w ciagu sesji zwiastuje cos dobrego.
    Pozdrawiam takitam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Apanet-wyczerpanie podazy i swieze info 5.08 o umowach w Hiszpanii i Kamieniu Pomorskim oznacza minimum potezne odreagowanie na razie o zasiegu cenowym trudno spekulowac /jutro z rana najlepszy czas na wejscie/
    Pda-Apanet zgodnie z wczorajszym przewidywaniem
    Terra ładnie idzie. Dziś NWZA i wchodzi inwestor strategiczny. Mały FF. Może być jeszcze bardzo wysoko. Nie mogę jednak wyczaić co się dzieje na Apanet. Myślę jednak, że i tu w końcu ruszy. Pozdrawiam Kolegów.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [62.89.102.*]
    1973 Twoje Galvo pokazło ładny raport. Ja zwracam Waszą uwagę na biomass i jego doskonałe wyniki, choć na razie obroty z warzywniaka, to własnie tu w tym roku może być gorąco.
    Polecam skubnąć na dłużej - o ile interesujecie się ustawą OZE - novavis, farmy się budują nie zanosi się na obsuwy, spółka się rozwija warto się poprzyglądać.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lorg [89.230.202.*]
    01.08.2014 r. pisałem o Fluidzie, że wystrzeli. No i dziś kosmos. Wydaje mi się, że do końca roku może być nawet 10 zł. Pierwszy kontrakt w Indonezji został podpisany. Będą następne. Patentem interesuje się kilka krajów ze wszystkich kontynentów. Drugiej takiej spółki na GPW nie ma. Pozdrawiam tych co kupili Fluida w dołku. Moja rada: Trzymać ten papier i jeszcze raz trzymać a dobrze zarobicie. Pozdr
    Pozdrawiam Lorg/dawno nie bylismy w kontakcie/Od dzisiaj fajna spekulacja na Ubotline przerzucanie duzych pakietow po zdolowaniu kursu moze zwiastowac roszady w akcjonarjacie spore odreagowanie+ emocje
    W zaleznosci od rozwoju sytuacji mozna jutro podbierac/obserwowac i sledzic ewentualne info od tych poziomow cenowych zaczyna sie gra.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.248.254.*]
    Lorg gratuluję fluida, szkoda, że wziąłem mało w promocji, ale widzę, że bujanie rozpoczęte. Mam też biomassa, bo wydaje się bezpieczniejszy, również liczę tam na mocniejsze ruchy za jakiś czas.
    1973 ja dziś wziąlem trochę uboata, jutro może być zabawa - no risk no fun ;).
    pozdrawiam kolegów
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.40.166.*]
    Nie wiem jak kolega lego? ale ja Ubota puścilem dzisiaj po90/91 gr nie ryzykowałem
    jak na jednodniową inwestycje spekulacyjną.Jest co prawda info i jakby zeszło ponownie na 70 gr lub niżej można chwytać pod granie.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~vvvv [93.154.138.*]
    do 1973
    czy możesz coś napisać nt JHM
    z góry dziekuje
    O Jhm pisalem rok temu i dalej -tu sobie kisze stabilnego pewniaka /jednego z kilku/ i wszystko wiadome a 1/3 kapitalu obracam szybkie rozegrania np po sprzedazy Ubota kupilem sobie IFSA po 1.01 i jak widac z nowych inf bedzie grany jutro i byc moze warto przetrzymac papier do nastepnego tygodnia zobaczymy?pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~vvvv [37.209.129.*]
    wielkie dzięki kolego 1973
    Odjazd dalszy IFSA bo Patro robi teraz dalsze zakupy-pewnie info wieczorem.Warto jednak trzymac do przyszlego tygodnia
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [37.31.134.*]
    uwazam ze nowy tydzien przyniesie wiele dobrego na AQUA POZ
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [37.31.134.*]
    1973?Czy uważasz ze IFSA może przebić szczyty z lipca?
    Moze az takim optymista nie jestem co do przebicia szczytow przez IFSA ale podejrzewam ze proba przebicia 2 zeta nastapi.Tu jest szybka gra i nie powiem gdzie nalezy wysiadac-jesli beda komunikaty o zwiekszaniu przez Patro to 2 peknie ale co zaczne kombinowac pozniej tego nikt nie wie.
    Po ostatnick infach papier gwarantuje na razie bezpieczenstwo i o to chodzi
  • Re: do nowego i 1973 Autor: ~ifsa [194.181.194.*]
    no i co z tym bezpieczeństwem. Zleciało już ok 20 %. Trochę mnie przeraża wasza wiara w inwestycje z don patro. Krótko mówiąc ubrał Was i tyle.
  • Re: do nowego i 1973 Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Ja profilaktycznie w piatek po 1,32 1/4 sprzedalem a dzisiaj kolejna 1/4 po 1,29.Mam po 1.01 wiec z rana sobie odkupie.Pisalem ze tu trzeba obserwowac i miec reke na pulsie.Podejrzewam ze trzeba kupic pod info o sprzedazy ale to juz konkretne na przyszly tydzien wiec trzeba w koszyczku miec.
    Z ostatnich obserwacji to uklepywanie dna na Foreveren a dodatkowo mozliwe tam zmiany moga spowodowac trwale wybicie kursu-papier do silnej obserwacji i w odpowiednim momencie reakcji.Pozdrawiam
  • Re: do nowego i 1973 Autor: ~nowyjhmdev [46.205.24.*]
    co sadzisz o tyg z aqua poz czy jest jakis sygn wzrostowy? w sumie myslałem ze w tym tyg bedziemy na 6zł
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [37.30.52.*]
    zgdonie z załozeniem aqua pozn odjezdza powoli
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [46.205.91.*]
    co sadzicie o CERTUS troszke dzisiaj skubnąłem
  • Re: do 1973 Autor: ~takitampijok [188.47.142.*]
    ja zapakowałem UBT po 0,7x
    wczoraj spłacili obligi ale kurs coś p...py nie urywa:(

pozdro....
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [213.158.222.*]
    kto dokupił aqua poz? 1973 dzięki jeszcze raz wielkie za ten typ
    Aqua byla jednym z bezpiecznych typow.
    Co do kolegi wczesniej o ubocie nie wypowiadam sie bo go sprzedalem po 91 gr i opuscilem-to bylo na szybkie granie.
    Z nowosci pieknie akumuluje Admiral i stawiam na piekny wzrost w proporcjach 90% za wzrostem 10% na spadek ryzyko niewielkie jak na mozliwe wybicie gora.Na podsubywanie w obecnych cenach wart Finhaus.
    Pozdrawiam starych wiarusow do nastepnych ciekawych propozycji.
    Na koniec jeszcze bezpieczny typ Galvo wreszcie chyba docenia ostatnie wyczyny firmy.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [37.30.50.*]
    Wiesz co moze jestem zaklinaczem kursu ale na aqua widze powyzej 10zł nawet powyzej 15zł ale to sie zobaczy ja jeszcze trzymam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [37.30.50.*]
    1973 chciałem sie zapytac czy nadal masz 01cybatona?pzdr
  • Re: do lego i lorga Autor: ~pp [77.79.202.*]
    Co do JHM to uważam ,że po emisji zacznie się jej czas.Widzę dużo ciekawych spółek , moim zdaniem na ATREM szykuje się zmiana trendu i do końca roku może być ciekawie.
    pzdr
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [213.158.222.*]
    aqua tak jak mowiłem obstawaim powyzej 10zł dzisiaj bardzo przyjemna sesja miałem dokupic ale wszedłem lekko w Eficom zobaczymy co z tego wykiełkuje
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    01cyb to tez jedna z moich dlugich pozycji wiec nawet nie dyskutuje o tej spolce.Jak widze cos nowego na szybkie granie lub dlugi przysiad to podaje namiar.Pozdrawiam
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~nowyjhmdev [213.158.222.*]
    dzięku koelgo jeszcze raz za kulturalną odpowiedz pozdrawiam i zycze miłego dnia
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~nowyjhmdev [37.30.104.*]
    co do Admirała dzisiaj artykuł w parkiecie http://www.parkiet.com/artykul/1389499-Admiral-Boats-inwestuja-w-nowa-dzialalnosc.html warto iec pakiet akcji tej firmy
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~hhh [82.177.83.*]
    panowie co powiecie nt JHM
    miało byc tak pięknie a jest jak jest
    o co tutaj chodzi?
  • 1973 Autor: ~hej [5.226.93.*]
    kolego możesz isę wypowiedzieć w temacie emisji w jhm? chętnie poznam twoje zdanie
  • Re: 1973 Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Przykro przyznac ale zapowiada sie stagnacja kursu i w krotkim czasie wachania siegajace maksymalnie rozpietosci 5 gr.Kurs moze tak postac pod bariera 50 gr az do faktycznych roztrzygniec z przejecjem emisji.
    W tej chwili papier bedzie jak obligacja czyli pewnie nie zleci ale wzrosty w zakresie tych powiedzmy 10%.
    Nie ukrywam ze jestem rozczarowany i pewna czesc wczesniej sprzedalem po 48/49 gr ale pakiet oczywiscie kontrolnie posiadam
  • Re: 1973 Autor: ~zonk [5.226.93.*]
    dzięki i zapewne tak będzie, szczególnie w temacie października
    później po raporcie za 3Q i prospekcie powinny już być ruchy celem zajęcia pozycji z serii C objętej przez Mirbud
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.248.255.*]
    Witam kolegów. Jak widać jhm będzie brania na niższych poziomach. Ciekaw jestem czy ktoryś z Was brał novavisa, o którym pisalem od kilku miesięcy, w chwili obecnej mamy info za infem i szanse na drugi cybaton w przyszłości.
    Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~zen [77.112.36.*]
    JHM juz jest brane, jak zauważysz następuje zrzut zaraz przed otwarciem a potem zbiór na tym poziomie
    zapewne ktos buduje pozycje by mniej dokupić od mirbudu po 0,51
    i już sobie uśrednia
    owszem jest ruch, ale moim skromnym zdaniem nie jest to jeszcze czas na zajęcie pozycji.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~xc [93.186.23.*]
    To już raczej zalezy od wielkosci pozycji
    w pełni się zgadzam z powyższym stwierdzeniem, ja akurat wiele nie potrzebuję, bo zostawiłem sobie część starego pakieciku, czekam na okazję, a z tego co widzę będzie.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~hhh [82.177.83.*]
    uważacie że JHM kiedyś podniesie się?
    Nie wiem co robić sprzedać to co mam /ze stratą/ czy czekać.
    Spółka uważam że jest dobra tylko dlaczego az tak spada? czy rzeczywiście jest to celowe żeby nakupić taniej.
    Jestem już załamany bo straty coraz większe a powinno być odwrotnie.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~zen [5.174.84.*]
    raczej nie sugeruj się opiniami na forum bo najczesciej przemawia przez nie interes autora
    ale chyba na sprzedaż to juz za późno
    zdecydowanie uważam że to odreagowanie faktu notowań jednolitych
    a z analizy tego co się dzieje podczas sesji od ustalania tko po handel
    zdecydowanie uważam ze to zniżka pod zakupy gracza który reszte pakietu odbierze od mirbudu po 0,51 po dopuszczeniu nowych akcji do obrotu
    nie wiem jakich poziomów w przyszłosci się spodziewasz bo jeśli +200% to długo nie lub nigdy nie, jeżeli +50-70% to zasięg uważam za realny ale w perspektywie nie krótszej niż 5-6m
  • Re: do lego i lorga Autor: ~jola [178.43.128.*]
    na sprzedaż już za póżno , 100 % do góry jeszcze w tym roku !!!! ktoś robi zwałe pod zakupy , ja kupuje jutro i tak taniej niż prezes o 11 groszy ,a fundusz pionner to już nawet nie mówie bo on brał po 1,47 !!!!
  • Re: do lego i lorga Autor: ~RAK [78.8.66.*]
    tu jakiś nowy numer zagrają .... tak obstawiam tym bardziej że ktoś już zbierał z góry takie moje zdanie. Czas pokaże
    Ja za czesc ktora sprzedalem po 48/49 gr podkupilem jeszcze Galvo i chyba jak sie wybije to odkupie taka sama ilosc Jhm w swietnej cenie bo nie sadzilem ze ponizej 40 gr zwali sie kurs.To efekt kuli sniegowej a otrzezwienie nastapi.
    Przegieli z cena i znow jest bardzo atrakcyjna mimo puli nowych z emisji.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.